Principal » Internet » Cracovia se află - se apropie de 10. Festivalul IT Student

Cracovia se află - se apropie de 10. Festivalul IT Student

Internet : Cracovia se află - se apropie de 10. Festivalul IT Student

Cracovia se pregătește pentru 10., Ediția jubiliară a Festivalului Studențesc de IT, care va avea loc în 10 zile. Festivalul a fost înființat la inițiativa studenților de la patru universități Cracovia: Ambulanță Academy, Universitatea de tehnologie din Cracovia, Academia de Studii Economice și Universitatea Jagiellonian. Principalele ipoteze ale acestei întreprinderi sunt care să permită studenților să aibă cunoștințe mai practice din domeniile lor, precum și posibilitatea de a face schimb de experiențe cu alți participanți precum și invitați ai conferinței.

SFI este nume cunoscut pe lista de oaspeți, condusă de la mai multe ediții. Ateliere practice, concursuri pentru participanți și apelați la concurs de lucrări, datorită căruia toți cei cu cunoaștere și experiență pot conduce prelegeri sau ateliere de lucru. a condus la faptul că SFI a intrat permanent în calendarul evenimentelor IT. Organizatorii asigură că agenda este suficient de variată pentru toată lumea, chiar și oamenii începând cu aventura cu ea, au găsit ceva pentru ei înșiși. În timpul ediției anterioare, festivalul a găzduit, printre altele: creatori de sisteme de operare (Andrew Tanenbaum, Richard Stallman), creatori de limbi de programare (Gilad Bitch, Joe Armstrong), fondatori ai companiilor de lider (Marcin Iwiński, Roman Kluska, sau Stephen Wolfram) sau pionierii cibernetics (Kevin Warwick, Ryszard Tadeusiewicz). În timpul prelegerilor se pot desfășura pentru a-și dezvolta expertiza într-o gamă largă - de la programare, cibernetică, crearea de site-uri web, prin probleme de securitate, precum și scrierea de jocuri pe calculator. Ediția de anul trecut a atras un număr record de cinci mii de participanți.

Ediția a zecea ediție a Festivalului IT, se apropie rapid - a fost programată pentru 27-29 martie 2014 și va avea loc în centrul didacticii Agh, Pavilion U2. În acest an, festivalul va găzdui astfel de personalități ca: Bruce Lawson (Viespea Accesibilitate Task Force membru, lucrător Opera Software, promotor al standardelor deschise, a fost, de asemenea, în Cracovia în urmă, de asemenea, 2 ani), Hakon Wioc Lie (conceptul principal executiv cascadă foi de stil , în prezent director DS. Software-ul tehnic de operă), indiferent dacă Piotr Faliszewski (în prezent un angajat științific și didactic al Catedralei IT AGH, laureatul de anul trecut de politici științifice) sau Daniel Wilczak (co-autor al bibliotecii numerice CAPD, proiecte de cercetare finanțate de NCN sau MNISW). O agendă completă poate fi găsită pe site-ul Festivalului.

Festivalul a fost, este și va rămâne un eveniment gratuit. Înregistrarea va fi aplicată la ateliere practice, pe care organizatorii le vor pune la dispoziție cu câteva zile înainte de festival. Portal Goodprograme.EN a luat evenimentul cu un patronaj mass-media.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu