Principal » Internet » Kraśnik nu va fi o zonă liberă de la 5G. Primarul orașului: "Nu voi exclude Wi-Fi în școli

Kraśnik nu va fi o zonă liberă de la 5G. Primarul orașului: "Nu voi exclude Wi-Fi în școli

Internet : Kraśnik nu va fi o zonă liberă de la 5G. Primarul orașului:

La 22 septembrie, consilierii Kraśnik au votat petiția privind dezmembrarea transmițătoarelor Wi-Fi în școli, precum și o încuietoare de rețea de 5G. Primarul are totuși o opinie diferită cu privire la acest subiect și așa cum spune el, rezoluția recunoaște "pentru defectuos legal și inutil " și Wi-Fi în școli nu intenționează să intenționeze.

În martie 2020, petiția Coaliției Polska liber de la 5G a lovit sala orașului Kraśnik. Inițiatorii ei recunosc că rețeaua de nouă generație conduce la amenințarea cu sănătatea și viața. Câteva luni mai târziu, consilierii au votat petiția a 9 voturi "pentru ", 6 "împotriva ", iar trei persoane s-au abținut de la vot. În social media, Kraśnik a devenit rapid un râs.

Potrivit petiției, orașul a fost să-și exprime o poziție negativă pentru o sută ridicarea limitei de PEM în Polonia. Un alt pas a fost dezmembrat instalația Wi-Fi în școli și, de asemenea Comutarea smartphone-urilor în modul Avion în timpul lecției (!). În timpul pauzelor, elevii nu au avut acces, de asemenea, la telefoane, cu excepția informațiilor despre părinți sau pentru scopuri de alarmă. Întregul document poate fi găsit aici.

Kraśnik nu va dezactiva Wi-Fi sau 5G - oferă primarul orașului

Din fericire, Wojciech Wilk, primarul orașului Kraśnik a arătat un bun simț și a declarat că astfel de decizii nu aparțin competenței consiliului municipal. Prin urmare, rezoluția nu va intra în vigoare, iar Wi-Fi va continua să lucreze în școli. Decizia sa a comentat o intrare scurt pe Facebook, precum și într-o conversație cu Krasnik24 Portal.EN.

Kraśnik nu este primul caz al unei teamă uriașă de dezvoltare tehnologică în Polonia. În ciuda faptului că primarul respinge rezoluția, ne vom aminti de mult timp, deoarece orașul trebuia să devină prima zonă liberă de la 5g. De asemenea, va rămâne pe harta rușinii dezvoltată de Adam Bednatarek. Apropo, este demn de remarcat faptul că Kraśnik este, de asemenea, una dintre așa-numitele zone libere de la LGBT.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internetbizii

Recomandat
Lasă Un Comentariu