Principal » Internet » Un test QCY T9 TWS: ieftin și bun sau bun pentru că ieftin?

Un test QCY T9 TWS: ieftin și bun sau bun pentru că ieftin?

Internet : Un test QCY T9 TWS: ieftin și bun sau bun pentru că ieftin?

Este totul ieftin este, de asemenea, bun? Nu neapărat, deși prețul ne reduce cu fermitate pragul de luare a deciziilor și evaluarea. Pentru căști testate, cu siguranță nu aș da 300, 200 sau chiar 150 zloți, dar pentru mai puțin de 65 de zloți este o propunere strălucită. Cunoașteți wireless "PCHEL " QCY T9WS.

Aspect și construcție

Am testat recent căștile Hyylou GT2S, care mi-a plăcut. Da, prețul a fost, de asemenea, decisiv, dar designul căștilor, construcției compacte și comoditatea ma făcut foarte des. Este același cu QCY T9WS? Da, deși aici structura este mai puțin universală decât în ​​propunerea HyyLou menționată. Cazul deja de încărcare, deși practic realizat din material identic cu aceeași factură, este cu siguranță mai mare (cu aproximativ 30%) și perceptibil mai greu. Clapeta este, de asemenea, pe un magnet. Întregul dă o impresie pozitivă, este destul de solidă, dar nu v-aș viu să renunțați la o suprafață tare.

[1/2

Potterii sunt, de asemenea, plasați în locurile lor perfect potrivite cu un magnet. Ca și în Hyylou GT2s, ei sunt cu încredere, este greu să-i îndepărtați în mănuși, dar am impresia că magnetul este un pic mai slab. Aceleași pize sunt, de asemenea, mai mari (la fel ca un caz despre OK. 30%), deși greutatea lor este probabil diferența de a zecea grame - în conformitate cu. Datele tehnice cântăresc 4 grame. În ciuda faptului că căștile sunt mai mari și mai groase, nu înseamnă că acestea sunt mai puțin convenabile. Voi spune altfel - simțiți-le în ureche, dar ei cu siguranță datorită aripilor de cauciuc care se încadrează în îndoirea căminului. Unii oameni pot întrerup, pentru că după apăsarea corectă a căștilor pot apăsa un pic. Acest disconfort cu siguranță, la care se pot folosi pentru a. Plus este probabil foarte stabil pentru a lipi urechea, astfel încât să le putem folosi în timpul activității fizice. Acest lucru nu se poate spune despre Haylo GT2s testat anterior.

[1/2

Un pic de probleme tehnice

Căștile au un modul Bluetooth 5.0, pot acționa individual până la aproximativ 4 ore pe o încărcare. În cooperare cu cazul de încărcare, ne putem bucura de un total de aproximativ 20 de ore de funcționare sau până la 70 de ore de așteptare. Cazul în sine are o baterie de 380 mAh. Se încarcă la maxim durează aproximativ 2 ore. Un fapt interesant este cu siguranță protejarea clasei IPX4, care permite utilizarea căștilor în condiții meteorologice dificile. Dacă căștile sunt murdare, fără a vă îngrijora de deteriorarea lor, le puteți spăla sub apă curgătoare.

[1/2

[Alăturați-vă [Alăturați-vă [IMG = SmartSelect_20201206-122915_QCY A doua curiozitate este o aplicație dedicată care vă permite să evaporați ușor, setări egalizatoare, precum și alegerea propriilor gesturi de control, actualizarea software-ului pentru căști, găsirea căștilor, restaurați setările din fabrică și verificarea istoricului de dispozitive conectate. Din păcate, aplicația necesită înregistrare (nu știu de ce) și solicită accesul la locație etc. Ai nevoie de el? Îndoială. În plus, o parte din meniu este încă în limba țării și după oprirea lucrărilor de aplicare în fundal. Ea a zburat repede din telefonul meu smartphone.

[1/2

Căștile în sine au traductoare cu diametrul diametrului de 6 mm, sunt capabili să lucreze cu o frecvență de la 20 la 20000 Hz și

..

Datele tehnice ale producătorului. Dar, după cum puteți vedea la acest preț, nu cereți prea mult.

Pe măsură ce se joacă?

Ei bine, la fel ca în cazul lui Haylo GT2S - surprinzător de bine. Desigur, există o diferență în formulare. În timp ce HyyLou a jucat foarte curat, detaliu, uneori agresiv și sintetic, QCY T9W au o caracteristică ușor mai blândă, deși tonurile medii sunt încă lipsite, cele scăzute sunt ușor retrase, în timp ce sunt prea ascuțite. Cu toate acestea, am observat un caracter ușor mai echilibrat, deși diferențele nu sunt suficient de clare pentru a recomanda unul sau celălalt grup de destinatari specifice. Este la prețuri accesibile și în prețul dvs. foarte bun căștile.

Se merită?

Sigur, merită! La acest preț, este dificil să găsiți ceva mai bun și alegerea din mai multe propuneri în acest segment de preț va fi limitat la detalii, în principal în construcție. În ceea ce privește sunetul, peste tot va fi similar, diferențele sunt mai degrabă în construcții, aspectul, nuanțele structurii (mai mici și mai ușoare, mai mari și cu frunze de stabilizare etc.). Voi cumpăra QCY T9WS pentru aproximativ 65 zloți? Da, în cazul în care numai pentru a le întotdeauna să aibă la îndemână atunci când vreau să ascult muzică în mișcare.

PROS
  • Materiale de construcții solide și decente
  • Dimensiuni compacte
  • Stabilizarea cauciucului "Petal"
  • Sunet decent
  • Aplicație dedicată...
Minusuri
  • ...care este complet inutil și enervant

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu