Principal » Internet » Kotobee Autor1.6.9

Kotobee Autor1.6.9

Internet : Kotobee Autor1.6.9

Autorul Kotobee este un program avansat pentru publicațiile digitale în care puteți pregăti o carte electronică, un document text, un conținut către site și chiar aplicația. Autorul Kotobee are un instrument de scriere și o compoziție text, vă permite să lucrați cu multimedia, stiluri și formate de fișiere diferite.

Editorul de text vă permite să introduceți confortabil conținutul de e-book, de asemenea, bazat pe documentele Docx și PDF. Puteți utiliza foi de stil, vizualizați codul etichetei sau formatul textului utilizând Wystemyg (vizual). Inclus și multimedia (filme, sunete, galerii, imagini, modele 3D și widget-uri HTML5) pot fi, de asemenea, plasate în publicație. Toate informațiile vor fi salvate la exportul în format EPUB și vor funcționa în programele de citire.

Publicațiile pot fi, de asemenea, furnizate cu informații despre editor, companie cu slogan, logotip și altele asemenea. În plus, în Kotobee Autora puteți vedea imediat previzualizarea publicării pe diverse dispozitive mobile.

Formatele de export de carte includ EPUB 9 cu criptare), aplicația Mobi, PDF, DOCX, HTML5, aplicații pentru Windows, MacOS, Chromeos, sisteme mobile, precum și integrarea cu LMS.

Pentru importul fișierelor PDF Aveți nevoie de un modul suplimentar care poate fi descărcat cu ajutorul homebrew. Instrucțiunile pot fi găsite pe pagina programului și mai multe despre HomeBrew Puteți învăța din articol.

Recomandat
Lasă Un Comentariu