Principal » Internet » Koszalin are probleme serioase cu construirea unei rețele urbane Wi-Fi

Koszalin are probleme serioase cu construirea unei rețele urbane Wi-Fi

Internet : Koszalin are probleme serioase cu construirea unei rețele urbane Wi-Fi

Datorită proiectului finanțat din fonduri UE, progresând mai repede și mai rapid. Inteligentul Koszalin este unul dintre astfel de proiecte, iar scopul investiției este M.în. Actualizarea a 66 de hotspoturi în incintă. În conformitate cu ipotezele originale, toate punctele de acces au fost de a face față rezidenților în iunie. Din păcate, doar 23 de puncte au fost puse la dispoziție pentru utilizare, iar în unele locuri, nu este disponibilă o rețea de instrumente minoră "Hotspot Koszalin ". O astfel de situație are loc biroul provincial al biroului provincial, bordul rutier de Vest Pomeranian, precum și în două gimnazii.

Małgorzata Buśko - Director al Facultății de Informații Primăria - recunoaște că punctele de acces din punctele de acces nu au fost încă deja. Pe de altă parte, implementarea întregului proiect a trecut prin convexe cu construirea camerei de servere. Orașul a trebuit să anunțe o nouă licitație, procesele primare primare ale lui Dumnezeu în instanță. Doamna Buśko explică faptul că, fără camera de server, Koszalin nu se poate conecta dispozitive necesare pentru a găsi alte puncte fierbinți.

Există o situație care ameliorează biroul de comunicații electronice, care a făcut noi cerințe pentru punctele de acces public.Noi cerințe necesită o persoană care utilizează Internetul timp de 45 de minute a fost deconectată la un sfert. Dispozitivele comandate Overkoszalin nu sunt adaptate la noile orientări, astfel încât orașul a avut o altă problemă de rezolvat. Cu toate acestea, Palagorzata Zaśko asigură că totul va fi gata cel târziu la un 15 de ani 2015, deoarece atunci termenul limită pentru decontarea inteligentă a koszalinei trece.

Ca parte a proiectului, nu numai hotspoturile sunt create. Orașul construiește, de asemenea, infrastructura de fibră optică, monitorizarea urbană și semnalizarea luminii sistemului de control central.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu