Principal » Internet » Coronavirus în aplicația Mobywatel, adică informații și recomandări pe telefonul dvs. smartphone

Coronavirus în aplicația Mobywatel, adică informații și recomandări pe telefonul dvs. smartphone

Internet : Coronavirus în aplicația Mobywatel, adică informații și recomandări pe telefonul dvs. smartphone

În aplicația Mobywatel, o nouă secțiune cu informații despre coronavirus a apărut în smartphone-uri. Datorită acestui lucru, oricine folosește MOBY la, de exemplu, pentru a gestiona prescripțiile electronice sau documentele de identitate, o profită de o sursă de cunoștințe fiabilă despre amenințare și va învăța despre cele mai importante informații legate de acesta.

O secțiune cu informații despre coronavirus este o altă schimbare în aplicația Mobywatel în ultimele săptămâni. Una dintre ultimele actualizări - în luna ianuarie a acestui an - a fost asociată în principal cu introducerea serviciilor de prescripție electronică pentru iOS Moby. Versiunea Android a oferit funcția necesară încă anul trecut, dar utilizatorii iPhone au trebuit să fie răbdători. E-prescripția este disponibilă numai de la 31 ianuarie.

Informațiile despre coronavirus se referă la aplicația Mobywatel, Sursa: Play Store.

Totul indică faptul că noua secțiune cu informații despre Coronavirus este introdusă ca parte a actualizării, care la scrierea acestui text nu este încă disponibilă tuturor. Deci, este posibil ca schimbările să fie observate pe telefonul dvs. smartphone numai în zilele. Acest efect "împingere " Aplicație actualizează tranșele, care în practică durează câteva zile.

Până atunci, informațiile convergente despre coronavirus pot fi găsite pe site-ul GOV.En / koronavirus, în care într-un singur loc include, printre altele, există o hartă a spitalelor infecțioase din Polonia sau a unui tabel cu numărul de cazuri recunoscute de infecție cu coronavirus cu o divizie în voievodate și poviate.

Aplicația Mobywatel pe Android și IOS pot fi descărcate din catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu