Principal » Internet » Coronavirus. Uber suspendă conturile utilizatorilor din Mexic

Coronavirus. Uber suspendă conturile utilizatorilor din Mexic

Internet : Coronavirus. Uber suspendă conturile utilizatorilor din Mexic

Coronavirusul se întinde într-un ritm foarte mare. De aceea, cele mai mari companii, inclusiv Uber, introduc precauții speciale. În cazul unei întreprinderi, un impulsuri de a acționa a fost informația că șoferii săi ar putea intra în contact cu persoana infectată cu coronavirus.

. Uber lupte pentru siguranța utilizatorilor săi, a decis să suspende 240 de utilizatori care au folosit recent serviciile companiei în Mexico City. Informații cu privire la dezactivarea temporară a conturilor a apărut într-o declarație publicată pe Twitter în acest weekend.

În conținutul declarațiilor Uber, el a subliniat că Departamentul de Sănătate al Mexic a informat compania că o persoană infectată cu coronavirus ar putea folosi serviciile ei. Uber a predat Departamentul de detalii de contact cu doi șoferi care au contactat cel mai probabil pacientul.

Datorită securității utilizatorilor lor, Uber a decis, de asemenea, să dezactiveze 240 de conturi care ar putea avea contact cu aceste drivere. Compania a transmis că fiecare dintre ele poate contacta uies - o unitate care se ocupă de afacerile epidemiologice pentru a consulta simptomele apărute sau pentru a obține mai multe informații despre 2019-NCOV.

Persoanele ale căror conturi au fost dezactivate au primit un mesaj despre următorul mesaj: "Pentru propria siguranță și securitatea altor persoane, contul dvs. va fi acum să gestioneze trecerile ".

Coronavirus în Mexic

Potrivit datelor Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) din 2 februarie 2020, în prezent nu există cazuri confirmate de coronavirus în Mexic. Au fost peste 17 mii peste tot în lume. Infecții și 362 de cazuri fatale - în conformitate cu datele din 3 februarie 2020 Centrul Instytut pentru Sistemele Științe și Inginerie (CSSS).

OMS recomanda evitarea contactului cu persoane infectate, spălarea mâinilor frecvente (mai ales după contactul direct cu bolnavi sau împrejurimile lor) și evitarea contactului cu animalele de reproducție și animale sălbatice.

Multe companii au luat pași decisivi în lupta împotriva coronavirusului în China. De exemplu, Apple a anunțat că închide magazinele și birourile din China și limitează călătoriile angajaților săi la "strategic pentru afaceri". Între timp, Disney și-a închis parcurile de distracții în Shanghai și Hong Kong.

Programe

Actualizări. Știri. Vezi mai multe> SoftwareSetStechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu