Principal » Internet » Backup și sincronizare: Disc Google și fotografii într-una

Backup și sincronizare: Disc Google și fotografii într-una

Internet : Backup și sincronizare: Disc Google și fotografii într-una

Disc și Google disc Utilizatorii au acum posibilitatea de a utiliza backup și sincronizare - aplicație care înlocuiește backup-ul client actual de fotografii și disc de pe desktop, care va permite sincronizarea simultană a ambelor servicii. O astfel de soluție poate fi reprezentat de o reteta perfecta pentru utilizatorii care au abținut până acum înainte în timp ce schimbul de fotografii de pe Web, și salvarea discul de backup în cloud.

Simplificarea propusă va permite, în principal, să efectueze aceleași acțiuni, care până în prezent, dar fără a fi necesară configurarea a două programe separate. Adăugarea este lipsa compromisurilor existente: pe de o parte, câștigăm copii fără pierderi ale discului pe disc, iar pe celălalt loc nelimitat într-o calitate ușor redusă și o partajare ușoară în imagini. Același efect, de asemenea, am putea obține mai devreme, dar acest lucru a necesitat utilizarea a două aplicații.

Configurați sincronizarea și copierea de rezervă

La fel ca programele anterioare propuse de Google, și aici, setările sunt simplificate maxim și restrânse la literalmente câteva opțiuni. Dacă faceți clic pe pictograma de pe bara de activități, va afișa o fereastră cu un rezumat al fișierelor sincronizate recent, de unde putem rula rapid versiuni de aplicații de disc și fotografii, precum și un folder local care este sincronizat cu un nor. Prin urmare, vom ajunge la opțiunile menționate în care mai multe elemente sunt demn de remarcat.

În primul din filele sunt informații despre dosarele să fie sincronizate permanent cu discul de nor. Mai jos puteți decide, de asemenea, modul în care elementele pot fi eliminate și dacă fotografiile trebuie, de asemenea, să fie partajate automat în imagini.

Există, de asemenea, important să alegeți calitatea fișierelor stocate aici: sincronizarea în format fără pierderi într-un mod standard epuizat în planul nostru gigabyte și dacă utilizați a doua opțiune - vom primi un loc nelimitat pentru fotografii. În acest mod, o mare calitate este de a fi oferit.

Celelalte două file vă vor permite să afișați setările de auto pe disc și deci decideți să sincronizați datele cu un anumit computer, să indicați calea înregistrării datelor și să selectați folderele care trebuie luate în considerare în această sincronizare. Merită adăugată că funcționarea acestor setări nu sa schimbat în raport cu aplicațiile anterioare, astfel încât utilizatorii au programe anterioare ar trebui să fie familiarizate cu acestea.

[1/2

În aplicație există, de asemenea, o previzualizare a rezumării contului nostru și a gigaocteților disponibili sub forma unei diagrame circulare clare. Din acest loc, puteți decide, de asemenea, să porniți automat aplicația și afișarea notificărilor și pictogramele din bara de activități. Utilizatorii versiunilor anterioare ale programelor nu trebuie să se teamă că actualizarea le va forța să repornească preferințele - setările vor fi importate automat la noua aplicație.

Backup și sincronizare de la Google este disponibil pentru descărcare de pe baza noastră de aplicații.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu