Principal » Internet » Conversia fotografiilor - ce program?

Conversia fotografiilor - ce program?

Internet : Conversia fotografiilor - ce program?

În prezent, numărul de diferite formate și extensii de fișiere este cu adevărat uimitor, prin urmare, stăpânind toate și dobândirea informațiilor pe care formatul le deschide în care programul nu este ușor chiar și pentru utilizatorii avansați. Prin urmare, merită să stăpâniți capacitatea de a converti fișiere între diferite formate.
Desigur, conversia manuală nu intră în joc, prin urmare, este echipată cu software adecvat. Cel mai bun exemplu al unui astfel de instrument este AVS Image Converter. Ei bine, acesta este un program extrem de util și ușor de utilizat, prin care vom converti diferite imagini și fișiere grafice între formate. Instrumentul este capabil să gestioneze practic orice format disponibil pe piață. În plus, în plus față de convertire, putem face o ediție simplă: putem schimba dimensiunea fotografiei, se potrivesc cu orice format de imprimare, crearea de diapozitive arată, aplicați efecte speciale speciale, cum ar fi un efect vechi de fotografie, fotografie alb-negru , sepia, vignette etc. În plus, putem adăuga, de asemenea, un filigran personalizat în imaginea np. Pentru publicarea pe portalul de licitație etc.

Când vine vorba de formatele acceptate, program AVS Image Converter Sărbătorile cu fișiere de deschidere în astfel de formate, cum ar fi: BMP, GIF (animat), JPEG, JPG, JPE, JFIF, PNG, APNG, TIFF, TIF, PCX, TGA, RAS, PSD, CR2, CRW, RAF, SVG , ITHMB, SFM, WB1, PDD, DNG, MEF, NEF, ORF, ARW, EMF, WMF, JPEG 2000. Când vine vorba de înregistrare, AVS Image Converter acceptă: BMP, GIF (GIF animat), JPEG, JPG, JPE, JFIF, PNG, APNG, TIFF, TIF, PDF, TGA, Ras.

Suportul programului este foarte simplu, iar capacitatea de a seta interfața poloneză simplifică în mod semnificativ munca cu programul. Începeți doar programul, selectați directorul foto, apoi faceți clic pe opțiunea corespunzătoare NP. Conversia la un anumit format sau editare, adăugând un filigran etc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu