Principal » Internet » Conversia cărților și cărți electronice

Conversia cărților și cărți electronice

Internet : Conversia cărților și cărți electronice

Book-urile tradiționale, de hârtie sunt înlocuite din ce în ce mai mult cu cărți electronice moderne. Se datorează în primul rând comoditate și disponibilității. E-carte putem descărca sau cumpăra pe Internet oricând în orice moment. Mai mult, va fi disponibil pentru noi literalmente după câteva secunde, deci timpul de așteptare pentru expediere este oprit. Unele dispozitive de citire a cărților electronice, așa-numitele. Cititorii de cărți electronice sau tabletele se pot lăuda cu posibilități limitate atunci când vine vorba de citirea formatelor unor astfel de cărți electronice. Ce trebuie să faceți, când poziția aleasă de noi este disponibilă numai în formatul care nu este acceptat de dispozitivul nostru? Citeste mai mult.

Cel mai bine este să utilizați unul dintre programele populare și disponibile pentru conversia formatelor de cărți electronice gratuit. Oferim software numit Hamster Free Ebook Converter. Se datorează în primul rând simplității serviciului, meniu în cerințele poloneze și mici hardware. Întregul este perfect potrivit pentru a converti cărțile electronice pe cititor, smartphone-uri sau tablete. Merită adăugată că aplicația oferă suport pentru peste 200 de dispozitive disponibile în prezent pe piață, iar această bază de date este încă dezvoltată succesiv. Avem aici posibilitatea de a converti cărțile pentru dispozitive, cum ar fi: Amazon Kindle, B & N Nook, iPad, Cititor, comprimate BenQ, Sony, Wexler și Fr carte, iriver, digma, cititoare de Pageone și multe altele. Totul are suport pentru PDF, TXT, FB2, Litiu, HTMLZ, formate LRF, PDB și PUBUL POPULAR. Acum cele mai importante! Pentru a converti cartea selectată, faceți 3-4 pași.

Mai întâi de toate, alegem fișierul pe care doriți să îl convertiți. Apoi apasa URMĂTORUL și alegem propria dvs dispozitiv. La sfârșit, formatul dorim să convertiți fișierul selectat la început. Pe final, faceți clic pe Convertit. Întregul proces durează doar câteva secunde. La urma urmei, vom primi poziția noastră în formatul ales susținut de dispozitivul nostru.

Recomandat
Lasă Un Comentariu