Principal » Internet » Conversia filmelor - cum să o faceți?

Conversia filmelor - cum să o faceți?

Internet : Conversia filmelor - cum să o faceți?

Multimedia pe computer - practic toată lumea care utilizează acest tip de dispozitiv din când în când începe filmele, muzica sau vizualizarea imaginilor. Din păcate, nu putem profita întotdeauna de un monitor mare pentru a viziona un film pe computer în condiții confortabile. În acest caz, putem folosi un DVD player, blu-ray sau funcții de redare a filmului la televizor. Apoi, există un program pentru a schimba formatul video. Ce să alegeți?
Dacă vrem să reproducem un film pe telefon, tabletă, DVD player sau alt dispozitiv extern, putem avea o problemă. De obicei, implică dificultățile de diagnosticare a unui format de fișier - în principal jucători DVD mai vechi sau telefoane tradiționale (nu smartphone-uri, care sunt combine multimedia) suferă în principal. În astfel de momente, ajutorul programului de a converti fișiere poate fi de neprețuit.
Un exemplu de astfel de program poate fi Video la video, care se va ocupa de conversia practic în fiecare format video. Funcționarea programului este destul de simplă și cu un pic de practică, chiar și un utilizator începător va reuși să controleze toate funcțiile. În primul rând, după descărcarea și instalarea programului, selectați limba de interfață. Apoi, într-o fereastră nouă, faceți clic pe Adăugați video în colțul din stânga sus, apoi într-o fereastră nouă, selectați locația fișierelor video și faceți clic pe două de două ori cu butonul stâng al mouse-ului.

În fereastra următoare, care va apărea după un timp, utilizatorul poate alege un profil de fișier țintă. Programul vă permite să selectați un anumit format din lista disponibilă sau tipul de dispozitiv pe care va fi redat filmul. După selectarea unui profil specific, faceți clic pe OK și reveniți la fereastra principală. Apoi faceți clic pe filmul selectat din listă și selectați opțiunea de conversie.

Recomandat
Lasă Un Comentariu