Principal » Internet » Konczeklamtv: Cum se poate evita publicitatea la lucrările de televiziune??

Konczeklamtv: Cum se poate evita publicitatea la lucrările de televiziune??

Internet : Konczeklamtv: Cum se poate evita publicitatea la lucrările de televiziune??

În epoca dezvoltării în mod constant a site-urilor de streaming, nu toată lumea urmărește televiziunea clasică, în care unul dintre factorii repulsivi pot fi cu siguranță anunțuri în curs de desfășurare veșnice. Cei care sunt atașați la televizor ar trebui să fie interesați de aplicația KONIECREKLAMTV, care este de a facilita evitarea publicității la televizor, fără teama de supraveghere până la re-difuzarea programului pe stația dvs. preferată.

Performanța aplicațiilor este de a informa notificarea push de utilizator pe telefonul dvs. smartphone de momentul în care blocarea blocului de capăt pe stația selectată. Vizionând un canal dat, trebuie să-l indicați pe listă, iar când publicitatea va începe, înghițiți altcuiva. Nu este nevoie să verifice fiecare acum și apoi, dacă anunțurile nu au mai terminat - trebuie doar să așteptați mesajul de pe telefon și numai apoi schimba postul.

[1/2

Cât de practic funcționează?

Deși cererea este disponibilă doar pentru câteva zile, se bucură de un interes constant tot mai mare, ceea ce confirmă implicarea utilizatorilor de excavare în legătură cu intrarea confuză de autorul programului, Dariusz Sztaba. Cel mai important interes aici este mecanismul care a fost utilizat pentru a detecta cuplul în care sunt difuzate anunțurile.

Informații suplimentare furnizate de autor, explicând că sistemul funcționează atât timp cât semi-automat, pe baza unui algoritm cu posibilitatea de a învăța. Pentru a funcționa pe deplin eficient, acesta este susținut în mod regulat de către un angajat. Programul TV este încărcat în aplicație cu câteva zile în avans, ceea ce, totuși, poate cauza probleme: nu este întotdeauna posibilă prin urmare modificările minime ale duratei de difuzare individuală. Testem, ascultam utilizatorii si apoi a aplicat patch-uri necesare.

Utilizarea programului este gratuită pentru primele două săptămâni. În această perioadă, utilizatorul primește acces la 12 programe, inclusiv TVP1, TVP2, Polsat, TVN, TV4, TV6 și altele. Mai târziu, pentru a continua să folosească aplicația cu normă întreagă, este necesar să se achiziționeze un abonament sau să se limiteze la canalele de bază, care vor fi modificate în mod regulat de către creatori pe baza analizei televiziunii, pentru o bună distribuție a aplicației. Abonamentele pot fi achiziționate pentru o perioadă de săptămână, două sau luni.

Funcțiile vor sosi

Discuțiile și analiza programului privind excavarea a condus, de asemenea, utilizatorii la observații, conform căreia funcțiile pentru utilizatorii premium oferă, de asemenea, acest moment în interfața invizibilă. În conversație cu Dariusz Sztaba, am reușit să confirmăm aceste informații. În curând, introducem o nouă funcționalitate, care poate fi de asemenea testată gratuit pentru primele 14 zile de la actualizare. După această perioadă, acesta va fi activ numai cu utilizatorii premium.

În acest moment, programul este util doar între 16 ani.00 A 24.00, dar în cele din urmă să fie disponibil 24/7 fără restricții. Noi învățăm tot timpul, avem idei și dorim să dezvoltăm KonceCramTV, astfel încât să nu poți face nimic fără ea - îmbunătățirea confortului dumneavoastră personale, fără ea - îmbunătățirea confortului dumneavoastră personale.

Konczeklamtv Puteți descărca deja din baza noastră de date. O versiune pentru Android și IOS este disponibilă. Autorul adaugă că în prezent nu este posibil să transferați programul la platforma Mobile Microsoft, dar nu exclude crearea unei aplicații web a aceleiași funcționalități.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareMart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu