Principal » Internet » Sfârșitul săriturilor pe canale. Advodiroger vă va spune când publicitatea publicității la televizor

Sfârșitul săriturilor pe canale. Advodiroger vă va spune când publicitatea publicității la televizor

Internet : Sfârșitul săriturilor pe canale. Advodiroger vă va spune când publicitatea publicității la televizor

Vreau să mă uit la televizor, dar ce canal pornește să nu atingă 10 minute de anunțuri? Aplicația Advoider Lite vă va ajuta să alegeți ceva interesant și să vă ocoliți blocurile de publicitate pe canalele dvs. preferate. Acesta este un program de televiziune inteligent în care este vizibil și timpul de emisie al blocurilor de publicitate.

Advoider Lite - Program de televiziune frumos, dar fără mementouri

După instalarea aplicației Advoider Lite, putem folosi versiunea gratuită care va funcționa ca un program de televiziune. Avantajul imens al Advodider este abilitatea de a selecta un operator de televiziune, astfel încât toate canalele disponibile disponibile și numerele lor vor fi vizibile. În plus, canalele sunt împărțite tematic și puteți alege categoriile preferate și stațiile unice preferate.

[1/2 Vizualizarea programului de televiziune în versiunea gratuită a aplicației

Aplicația utilizează datele EPG (Ghidul programului electronic) și recuperează un program TV pentru săptămâna viitoare. În informațiile despre anumite filme sau serii există, de asemenea, ore de repetiții planificate.

[1/2 O descriere a seriei din programul TV

Din păcate, versiunea gratuită a aplicației nu vă permite să stabiliți mementouri despre emisia viitoare a filmului. Pentru a utiliza notificările și monitorizarea timpului emisiilor de anunțuri, trebuie să vă abonați la abonament. Aceste funcții pot fi testate gratuit timp de 14 zile.

Advident cu abonament: informații publicitare, mementouri despre programe

Adviderul dezvoltă aripile după trecerea la versiunea completă. În primul rând, aplicația va notifica începutul și sfârșitul emisiilor de blocuri publicitare, iar în programul TV vizualizează și durata planificată. Notificările nu sunt sincronizate cu aproximativ o secundă cu emisii reale, dar este dificil să se solicite ca semnalele de la diferiți furnizori să aibă întârzieri diferite. Cred că puteți ierta incompatibilitatea în mai puțin de un minut.

Despre viitorul început și sfârșitul anunțurilor Advilider pot informa notificările push. Doar adăugați un anumit canal la lista observată. În setările aplicației, puteți decide dacă vor veni notificările atunci când aplicația este dezactivată și dacă este posibil să se observe mai mult de un canal. Dacă probabil ghiciți, urmăriți câțiva vor face cererea să primească o mulțime de notificări în jurul ceasului.

[1/2 Vizualizați notificarea anunțurilor în curs de desfășurare

Versiunea completă a Advodiroger vă poate aminti, de asemenea, despre viitoarea perioadă de emisie a unui program interesant. Implicit, acesta poate fi de 15, 30, 45 sau 60 de minute, dar puteți introduce și timp manual.

[1/2 Setări de memento pentru concert

La momentul scrierii unui articol, Advodiroger vă permite să monitorizați anunțurile numai pe 16 de la 200 de canale disponibile. Cu timpul, colecția ar trebui să fie mărită, dar trebuie să dați creatorilor ceva timp.

Advoider Lite

LITE versiune și lista de prețuri de abonament

Aplicația Advoider Lite vă permite să testați capabilitățile versiunii complete timp de 14 zile fără taxe. La testarea aplicației, puteți observa timpul de emisie de anunțuri pe toate cele 16 canale care oferă în prezent aplicația. De asemenea, avem notificări despre anunțuri și despre începutul programelor observate.

După două săptămâni, Advoider Lite se va transforma într-un program detaliat de televiziune. Pentru a reutiliza funcții mai avansate, trebuie să cumpărați un abonament. Lista de prețuri este flexibilă, dar o sumă mare poate fi colectată pe o scară.

Avem abonamente pentru a alege:

  • lunar unic pentru PLN 4.99;
  • Regele lunar pentru PLN 4.99;
  • o reînnoire de trei luni pentru PLN 12.99;
  • Six-luna regenerabilă pentru PLN 23.99.

Aplicația Advoider Lite poate fi descărcată din baza noastră de date. Pentru a evita anunțurile TV, merită, de asemenea, verificarea aplicației ECIKLAMTV în curs de dezvoltare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu