Principal » Internet » Sfârșitul memelor pe Facebook. Instrumentul Rosetta va găsi conținut inadecvat

Sfârșitul memelor pe Facebook. Instrumentul Rosetta va găsi conținut inadecvat

Internet : Sfârșitul memelor pe Facebook. Instrumentul Rosetta va găsi conținut inadecvat

Facebook este astăzi un browser web popular. Din păcate, acest lucru înseamnă că pentru mulți oameni cel mai mare site de social networking a devenit principala sursă de informare. Nu este vorba despre calitatea site-ului și conținutul fiind aruncat acolo, dar pentru introducerea singurii, dreptul pentru Facebook, viziunea lumii. Cu toate acestea, compania vrea să meargă mai departe, introducerea unui instrument care se va deconecta meme incompatibile cu politica site-.

Pe măsură ce notele în mod corect, moderatorii Facebook nu sunt capabili să vizualizeze fiecare imagine aruncată într-o platformă uriașă. Prin urmare, serviciul dorește să utilizeze ajutorul inteligenței artificiale care va prinde cea mai mare parte a conținutului care încalcă regulile. Acest lucru se aplică atât intrărilor, imaginilor, cât și materialelor video. În ipoteze, fiecare post este să treacă prin algoritmi care atrag conținutul necorespunzător. Scopul este de a curăța site-ul care este de a deveni un loc mai prietenos în cazul în care toată lumea va fi fericit uitam fotografiile de pisoi mici, modele frumoase si nimeni nu este ofensat de a vedea inadecvat Mema.

Un nou post a fost publicat pe blogul Facebook, care descrie un sistem numit Rosetta. Servește la citirea textului pe imagini și filme. Următorul pas este transcrierea textului care va înțelege pentru computerul dvs. În primul rând, câmpurile în care a fost detectat textul. În continuare, cuvintele și contextul întregii propoziții sunt recunoscute. În special, Facebook dorește să se concentreze asupra Medica, care pe site sunt publicate în milioane de bucăți. Întreaga folosește învățarea mașinilor, care este de a asigura o eficiență ridicată.

Rosetta nu este un viitor, sistemul funcționează astăzi. Facebook se mândrește cu instrumentul poate extrage text în fiecare zi cu peste un miliard de imagini publice și filme care au fost publicate pe site. Merită adăugați că instrumentul funcționează și pe Instagram. Procesul trebuie să aibă loc aproape în timp real.

Facebook nu intenționează să utilizeze sistemul Rosetta numai pentru captarea conținutului interzis. Instrumentul este de a permite utilizatorilor să știe cât de mult nu au fost interzise pentru o Memy mai rău, mai precis și calitativ mai bune rezultate de căutare. Facebook adaugă că o mulțime de muncă este încă în fața echipei responsabile pentru dezvoltarea instrumentului. El trebuie să se adapteze instrumentul la un conținut diferit de mii, utilizarea mai multe limbi și text distorsionat. Probleme apar, de asemenea, materiale video. Datorită numărului tot mai mare de filme fiind aruncate, analizând fiecare cadru poate progresa o mare provocare pentru putere de calcul limitată.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu