Principal » Internet » Konica Minolta se deschide în Polonia un centru de spectacol modern

Konica Minolta se deschide în Polonia un centru de spectacol modern

Internet : Konica Minolta se deschide în Polonia un centru de spectacol modern

Konica Minolta deschide un centru de demonstrație modern din Varșovia (Piața Digital Imaging), în care vizitatorii vor putea să vă familiarizați cu imprimarea dispozitive, mașini de rafinare digitale și îmbunătățirea sistemelor de management al documentelor în birou. Printre inovații a fost o mașină senzorială care permite pictura cu efect 3D și a crea capace convexe cărți, felicitări, cărți de vizită și etichete de produse. Poligrafia nu este singura zonă în care compania japoneză investește în prezent. KONICA MINOLTA deschide centrele de dezvoltare ulterioare în Europa (Centrul de Inovare pentru Business), unde funcționează intensiv lucrările de M.în. Deasupra utilizării realității extinse (AR) în soluțiile de afaceri.

Piața Digital Imaging - un nou centru de demonstrație

Recent deschis Centrul demonstrativ zona Konica Minolta de 285 m2, permite familiarizat cu dispozitive de imprimare, precum și tendințele pieței și a tehnologiilor de imprimare dezvoltat cu scopul de dezvoltare a afacerilor. La fața locului, oaspeții pot participa, de asemenea, la prezentări live și pot testa funcționarea sistemelor de raționalizare a documentelor în companie sau optimizați costurile.

Una dintre inovații este MGI JET VARNISH 3DS pentru rafinamentul digital Lacul 3D. Aparatul vă permite să decora imprimarea cu filme metalice, de ex. Adăugări de aur pe o carte de vizită sau invitație sau sporire cu un lac UV cu un grad diferit de convexitate. Utilizarea de pictură selectivă 3D ca ultimul strat face ca documentele imprimate să iasă în evidență prin factura originală. Lac funcționează într-o gamă largă de aplicații: în cataloage, pe cutii, coperți de carte, felicitări sau etichete. Rata de acoperire este de până la 2298 de pagini pe oră.

În domeniul tiparului industrial, Konica Minolta are o mașină de imprimat etichete, care poate fi, de asemenea, vizualizate în centrul demonstrativ. BizHub Apăsați dispozitivul C71CF pentru companiile care doresc să dezvolte serviciile oferite și să se deplaseze de la tipărirea tradițională la digital. Reducerea cheltuielilor necesare pentru mai multe și mai puține exemple de realizare, personalizare sau de imprimare la cerere face cererea pentru acest tip de creșteri ale dispozitivului.

- Piața creșterii etichetei autoadezive - cercetări recente efectuate în lume prognozează creșterea acestui segment în următorii 4 ani până la aproximativ 37 de miliarde de dolari. În același timp, am observat o parte din ce în ce mai mare a tipăririi digitale în acest segment de poligrafie. În prezent, o singură mașină poate obține o gamă completă de lucrări legate de crearea de broșuri sau cărți, iar implementarea cuprinzătoare a locurilor de muncă tipărite în cadrul organizației permite o mai bună planificare a cheltuielilor bugetare suportate pentru imprimare - spune Mateusz Woźniak, directorul de vânzări Sisteme de producție, Konica Minolta Business Solutions Polonia.

Digitalizarea pieței de imprimare

În ultimii ani, dezvoltarea de noi tehnologii a contribuit la înflorirea tipăririi. În ultimii șase ani (2010-2016), valoarea vânzărilor pe piața tipografică a crescut cu aproximativ 30%. Datorită oportunităților de creștere, popularitatea imprimării digitale este în creștere.

- avem de-a face cu o digitalizare în general înțeleasă. Pasul natural pentru noi a devenit o piață industrială de imprimare - ca lideri în segmentul de echipamente de producție (45% din piața din Polonia în 2016), vedem că există încă o mulțime de spațiu pentru inovare în acest domeniu. Prin urmare, am decis să deschidem un centru de spectacol în Polonia, în care vizitatorii se vor putea familiariza cu cele mai noi tehnologii de pe piața tipărită și să participe la spectacole individuale - spune Mateusz Woźniak.

Nu numai print

Konica a fost înființată în 1873. în Tokyo printr-un farmacist, și începuturile Minolta datează 1928 - prima camera a fost introdus doar un an mai târziu. Konica Minolta a fost înființată în 2003 ca ​​urmare a unei combinații a două companii. Deși de la început, marca a fost asociată cu fotografia, în prezent oferă o gamă largă de soluții și servicii IT, optimizarea proceselor de afaceri în companii mijlocii și mari. Preocuparea globală sprijină 2 milioane de clienți din întreaga lume, acționând în 173 de țări din întreaga lume și angajează peste 44.000. Oamenii și Europa este cea mai mare piață de marketing.

În prezent, Konica Minolta investește în cercetare, deschizând alte centre de dezvoltare în diferite locuri, în diferite locuri) (Business Innovation Center). Până în prezent, au fost înființate cinci centre situate în Londra, Singapore, Shanghai, Tokyo și California. Una dintre principalele domenii de acțiune în instituțiile BIC este implementarea tehnologiei de realitate extinse pentru afaceri - compania și-a dezvoltat propriile realitate augmentate de ochelari de soare numit Communicator Wearable. Dispozitivul poate fi utilizat NP. În scanarea și navigarea în clădiri în interiorul clădirilor, completarea conținutului tipărit, traducerea textului pe hârtie, recunoașterea și arhivarea documentelor sau driverelor, inginerii sau medicii.

În plus față de Centrele de Dezvoltare AR, centrele de dezvoltare BIC se concentrează asupra sistemelor inteligente de senzori (cooperare Mobotix), de automatizare și de analiză a datelor semantice și crearea unei noi platforme digitale pentru birouri. Sunt dezvoltate și sisteme de imprimare 3D și noile dispozitive medicale. O nouă generație de produse care vor fi dezvoltate de BIC va fi în oferta Global Konica Minolta.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Materiale de presare

Recomandat
Lasă Un Comentariu