Principal » Internet » Configurația AERO2 pe Android

Configurația AERO2 pe Android

Internet : Configurația AERO2 pe Android

Aero2 este o ofertă gratuită de Internet prin GSM. Tot mai mulți oameni o folosesc. Pentru a comanda o carte SIM Aero2, pur și simplu completați formularul corespunzător, încărcați-l la adresa indicată pe site și după un timp avem o scrisoare cu o cartelă SIM nouă, datorită căruia putem folosi rețeaua. Aero2 funcționează, de asemenea, bine în dispozitivele Android - smartphone-uri și tablete. Cu toate acestea, este necesară o configurație adecvată pentru funcționarea corectă. Mai jos veți găsi un ghid care va semna ce să facă pentru a vă bucura de Internet gratuit pe Android.

Odată ce am intrat în posesia cărții menționate mai sus, punem-o în slotul SIM pe dispozitivul nostru. Acum începem hardware-ul și în meniul principal intrăm Setări, și apoi alegeți MAI MULT > RETELE MOBILE.

  

Un ecran va apărea cu mai multe opțiuni. Indica Activați transmisia de date și Datele de roaming.

Următorul pas este să setați modul de rețea. În acest scop, introducem opțiunea Tpeşte, care este sub două opțiuni marcate anterior. Acum alegem Numai wcdma. În cele din urmă, alegem pe același ecran Puncte de acces și adăugați (făcând clic pe o pictogramă de stropire) Punct Aero2 (sau îl numim liber la discreție). Toate intrările disponibile pleacă cu setările implicite. Singurul lucru pe care trebuie să-l schimbăm este câmpul APN. Intrăm în cuvânt gratuit. Ultimul pas este să faceți clic pe noul punct de acces nou.

  

După conectare (câteva secunde), dispozitivul este pregătit pentru muncă și putem folosi accesul gratuit la Internet prin AERO2.

Recomandat
Lasă Un Comentariu