Principal » Internet » Conferința Apple în martie. Iată ce poate arăta compania Tim Cook

Conferința Apple în martie. Iată ce poate arăta compania Tim Cook

Internet : Conferința Apple în martie. Iată ce poate arăta compania Tim Cook

Apple a conferință Primul din acest an va avea loc la data de 25 martie, la Steve Jobs, Teatrul construit în Apple Park. Compania Tim Cook a prezentat noile produse care vor extinde portofoliul curent de servicii disponibile.

Potrivit unui raport publicat de Buzzfeed, care se bazează pe surse de încredere, conferința de martie a Apple va fi axată pe servicii. Este demn de remarcat aici că Cupertino are planuri ambițioase pentru creșterea veniturilor serviciilor. După cum arată ultimele raport financiar, profiturile Apple din serviciile sunt în continuă creștere, dar în următorii ani au unul dintre pilonii financiari ai companiei.

Apple News revistele sau "netflix " cu presa

Un nou serviciu care urmează să fie prezentat la cea mai apropiată conferință este revistele de știri Apple, adică "netflix " cu presa. Potrivit macrumorelor, ca parte a unui abonament permanent lunar, probabil 9.99 dolari, utilizatorii vor avea acces la conținutul normal plătit. Magazinele de știri Apple este de a oferi acces la m.în. The New York Times, Washington Post și Wall Street Journal. Scurgerile anterioare sugerează că noul serviciu trebuie să fie o parte integrantă a iOS 12.2.

Apple News reviste. (Sursa: 9to5Mac.Com)

Este posibil ca, împreună cu „Netflix “, cu presa, Apple va decide să prezinte serviciul cu seria anunțată și filme pentru a concura M.în. cu netflix și hbo. Serviciul este disponibil pentru a fi pe iPhone „ACH, computerele Mac și Apple TV completare snap. Informațiile neoficiale sugerează că va conține și producții de mere originale. În plus, o parte a conținutului va fi disponibilă gratuit utilizatorilor de dispozitive cu un logo al unui mere legat.

Apple va afișa echipament nou?

Raportul Buzzfeed sugerează că nu vom vedea noi dispozitive. Cu toate acestea, internetul nu este nici o lipsă de zvonuri că Apple poate introduce o nouă generație de avioane de telefoane și o mașină de aer cu încărcătură fără fir. Deoarece recent există informații din ce în ce mai neoficiale despre aceste două dispozitive, ceea ce sugerează aproape premiera acestora.

Încărcător de avioane wireless.

Apple în acest an încă trebuie să extindă oferta de comprimate despre iPad Mini 5 și un nou iPad ieftin. Cu toate acestea, noile iPad-uri sunt mai degrabă de așteptat în timpul WWDC 2019 sau septembrie, când iPhone-ul va fi afișat în acest an .

Noua iOS și MacOS la începutul lunii iunie

Conferința WWDC 2019, care se va aplica în principal la noile versiuni software, va avea loc la 3-7 iunie. La acel moment, Apple va prezenta iOS 13, MacOS 10.15 Watchos-A 6-Well și 13 TVO-uri. Printre inovațiile majore din sistemul de operare mobil a găsit o temă întunecată. La scurt timp după conferință, beta testează noi probleme software vor începe. Versiunile stabile ar trebui să fie așteptate în septembrie 2019.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internebiznessmart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu