Principal » Internet » Comunicator de telegramă interzis în Iran. Motivul pentru plângere și securitate

Comunicator de telegramă interzis în Iran. Motivul pentru plângere și securitate

Internet : Comunicator de telegramă interzis în Iran. Motivul pentru plângere și securitate

După interzicerea utilizării unui comunicator sigur, o telegramă în Rusia, programul a căzut într-un non-râu în următoarea țară - Iran. Motivul este siguranța și presupusul plângerilor cetățenilor. Decizia a fost plătită în Curtea Supremă din Teheran.

Telegrama este foarte populară în Iran. Este folosit de aproximativ 40 de milioane de oameni - jumătate dintre cetățenii acestei țări. Curtea de guvernământ ordonează singurul ISP din Iran pentru a impune o interdicție permanentă pe telegrama serverelor, așa cum face Facebook, Twitter și Instagramem. Baza a fost în primul rând considerațiile privind siguranța și activitatea ilegală desfășurată cu ajutorul unui comunicator, raportate de diverse servicii în Iran. Mass-media menționează, de asemenea plângerea cetățenilor de pe comunicator, probabil, de fapt, făcută de o parte mai conservatoare a societății care nu-i place exercitarea vieții private. Deocamdată, telegrama încă lucrează în Iran, dar este probabil o chestiune de câteva ore.

Efectul net al interdicției temporare a @telegram în Iranul Iranul Ultima iarnă a fost cel de-al utilizatorilor de la Psifon (una dintre aplicațiile populare anti-filtrare din Iran). Numărul de utilizatori zilnici a crescut cu 10 fod în timpul interdicției. @Arashzd @hooshmandk Pic.stare de nervozitate.Com / mydsl8efua

- Taha Yasseri (@TahayasSeri) La 30 aprilie 2018, aceasta este prima dată când autoritățile Iranului încerca să prevină citizers de comunicații criptate. Recent încercat în ianuarie, dar eficacitatea blocării a fost mică. Cetățenii forțați să caute alte soluții au fost utilizate în mod masiv serviciile care sărbătorește o interdicție - de exemplu, Psiphoe. Numărul de utilizatori ai acestui serviciu a crescut de 10 ori în timpul blocării telegramei, care arată în mod clar că iranienii nu intenționează să demisioneze din comunicatorul criptat.

Autocolantele de pe comunicator iranian / Aljazeer.COM

Autoritățile Iranului încurajează cetățenii să-și folosească propria soluție. Comunicatorul, care este de a înlocui telegrama, este numit Soroush (într-un cuvânt persan înseamnă un înger-mesager sau vocea cerului). Aplicația nu este populară, deoarece cetățenii se tem că autoritățile monitorizează conversațiile (probabil pe bună dreptate). În plus, Soroush nu are autocolante care promovează cultura occidentală, dar a primit un pachet de imagini care susțin Ajatollah Chomiejni. Există parole pe personajele deținute de o fată din Khimar, ca moartea Americii.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu