Principal » Internet » Komputronik împreună cu Samsung pe Expo IEM în Katowice. concurs! #,

Komputronik împreună cu Samsung pe Expo IEM în Katowice. concurs! #,

Internet : Komputronik împreună cu Samsung pe Expo IEM în Katowice. concurs! #,

La EEMPO, Komputronik cu Samsung a legat și forțele sale. Există multe atracții despre standul companiei și cumpărați produse în evenimente special pregătite, prețuri mai mici. Komputronik apare la o petrecere cu sloganul norocul de noroc se distrează și împreună cu Samsung vă invită să participați la atracții.

[1/2

O zonă de joc VR Samsung Gear, Zona cu Qled 49 "Proporțiile de 32: 9 și mobile. De asemenea, va fi posibilitatea de a verifica FIFA 18.

Komputronik organizează multe competiții în care vor fi câștigate numeroase premii, inclusiv accesoriile și cămășile de jocuri. La stand, dincolo de șansa de a verifica capacitățile lor în jocuri, puteți admira și echipamentul. Mai ales în valoare de notare este un computer echipat cu un procesor Intel I9, două cărți grafice GhForce GTX 1080 și răcire cu apă.

concurs!

Împreună cu Komputronik și Samsung, am pregătit o altă competiție pentru dvs. Pentru a câștiga marja de șoarece CA-1033 cu un senzor optic de 12000 dpi și opt butoane programabile împreună cu mașina de spălat CA1809. Sarcina este după cum urmează: în comentariu, scrieți din ce părți disponibile în magazinul Komputronik veți face un computer desktop ideal pentru Overwatch?

În comentarii, introduceți configurațiile împreună cu legăturile către magazinul Komputronik. Configurația utilizatorului înregistrat al site-ului nostru va câștiga cu cel mai mare număr de plăci în comentariu. Aveți timp să marți la răspuns (6 martie) până la 23.59. Câștigătorul va fi anunțat pe 8 martie. Te invitam!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Widestegaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu