Principal » Internet » Komputronik Gaming pe PGA: Numeroase atracții și zona de cumpărare sunt în așteptare pentru vizitatori,

Komputronik Gaming pe PGA: Numeroase atracții și zona de cumpărare sunt în așteptare pentru vizitatori,

Internet : Komputronik Gaming pe PGA: Numeroase atracții și zona de cumpărare sunt în așteptare pentru vizitatori,

În fiecare an, Poznań joc arena încălzește entuziaștii de jocuri pe calculator la roșeață. Acesta este cel mai important în cazul în care atrage până la 80.000 de vizitatori pe care 1000 de jocuri așteaptă, 3 zile de divertisment constant în 10 pavilioane. Pe parcursul ediției din acest an, Komputronik Gaming va apărea, de asemenea, între 12 și 14 octombrie și 14 octombrie și 14 octombrie, între 220 de expozanti. Astăzi, vă invităm să zonele pregătite împreună cu partenerii: Samsung, Philips Hue și Lenovo, precum și în zona de cumpărături Komputronik.

Poznań joc Arena este cea mai mare din Polonia și această parte a târgului european de jocuri pe calculator și divertisment multimedia. În fiecare an în timpul zilei jucătorilor, are loc premiera jocurilor așteptate sau a turneelor ​​ESPORT. Fanii pot ucide vineri cu Twitch și YouTube stele, a se vedea jocul de Cosplay excelent „Eras și să profite de oferte speciale pregătite de expozanți.

  • Poznań joc arena este un eveniment pe care nu am putut ieși. Aceasta este o oportunitate unică de a satisface comunitatea jucătorilor cu care contactăm în fiecare zi o lume virtuală. Acum putem ajunge să cunoaștem, să ia un nivel ridicat de cinci, vorbesc și ceea ce este cel mai important pentru noi, chiar mai mult integrarea - spune Piotr Janus, Brand Manager Komputronik Gaming.

Samsung4Games împreună cu jocurile Komputronik

Pe parcursul ediției din acest an a PGA în Pavilionul 8a, va fi creat un stand special dedicat jocului Fortnite, care are peste 40 de milioane de utilizatori activi în întreaga lume. Pe parcursul a trei zile, vizitatorii vor putea beneficia de conturi speciale cu acces la piei exclusive. Ei vor primi, de asemenea, ocazia de a câștiga premii tematice excepționale. Toți sub sloganul provocării Fortnite. În mai multe zone, vor avea loc provocări regulate în care jucătorii se vor confrunta cu diferite competiții. Samsung împreună cu jocurile Komputronik vă permit să vă verificați abilitățile de joc.în. Pe dispozitivul Galaxy Note 9, folosind un scaun modern sau în zona Qled 49 ", pe o stație de joc futurist. Tehnologie și fanii jocului la cel mai înalt nivel va fi, de asemenea, posibilitatea de a testa trei monitoare premiera SAMSUNG.

Joc într-un cadru special

amatori esport sunt perfect conștienți de faptul că calitatea provocării a făcut factori diferiți. Niciodată, energia și starea de spirit dreapta sunt ținute, în realizarea de iluminare potrivită poate ajuta. În Pavilionul 7a, pe poziția numărul 6, veți putea să experimentați emoții ca pe un adevărat turneu, jucând în spațiu umplut cu iluminat dedicat Philips Hue. Fiecare brânză va fi însoțită de un spectacol muzical și de lumină separat, datorită căruia sentimentele de divertisment vor fi chiar mai puternice și chiar mai motivante pentru victorie.

Jocuri în care veți putea măsura abilitățile dvs. sunt m.în. Campionii de cutremur în zona de turnee și V-Rally în zona Simulatorului de Riding.

Oferte unice în zona comercială Komputronik

În Pavilionul 7A Komputronik vă va invita în zona dvs. specială de vânzări. În cele mai bune, pregătite special pentru această ocazie, vizitatorii Poznań joc Arena va fi capabil să stoc echipamente Marek: Razer, Corsair, HyperX, Logitech, California Access, Legiunea, Samsung și calculatoare stationarå sub marca Komputronik.

Vă încurajăm să urmăriți fanpage și YouTube Komputelik Gaming, unde detaliile evenimentului vor fi puse la dispoziție în mod regulat.

Programe

Actualizări actualizează produsele noi Vezi mai multe> Materiale de presare

Recomandat
Lasă Un Comentariu