Principal » Internet » Computer: Sistemul nu citește o unitate portabilă. Ce sa fac?

Computer: Sistemul nu citește o unitate portabilă. Ce sa fac?

Internet : Computer: Sistemul nu citește o unitate portabilă. Ce sa fac?

În ciuda tehnologiei universale și a jocului, nu doriți întotdeauna să "citiți " o unitate portabilă. Nu contează dacă este o unitate hard disk de tip HDD, după introducerea unui ștecher către USB, nu îl putem vedea pe lista de discuri. Cum să se ocupe de asta?

În primul rând, merită să excludem că aceasta nu este o eroare hardware. Cablul poate fi slăbit și plug-in-ul. Dacă aceasta nu este echipamentul echipamentului, atunci trebuie să vă ocupați de sistemul de operare

În primul rând, încercați o metodă simplă și aparentă - schimbați portul USB. Uneori va detecta discul, deoarece sistemul va începe verificarea ce dispozitiv se referă la contactul cu sistemul. 

Dacă nu vă ajută, merită să verificați dacă discul este vizibil în sistem. În acest scop, trebuie să sunați la un program Managementul calculatorului. Introduceți această frază în motorul de căutare din sistem start și rulați instrumentul. 

Apoi selectați opțiunea Magazine și gestionarea discurilor. În această fereastră, toate discurile care detectează computerul vor apărea. Cel mai probabil, echipamentul va fi vizibil aici. Pentru a fi disponibil pentru un computer, trebuie să îl marcați în consecință. 

Apelați meniul cu butonul din dreapta al mouse-ului și selectați opțiunea Schimbați litera și calea de unitate. Dați scrisoarea și acceptați. Computerul ar trebui să detecteze un nou disc și vă va permite să îl utilizați.

Recomandat
Lasă Un Comentariu