Principal » Internet » Calculator portabil pentru clasa studentului 1-3. Iată recomandările noastre

Calculator portabil pentru clasa studentului 1-3. Iată recomandările noastre

Internet : Calculator portabil pentru clasa studentului 1-3. Iată recomandările noastre

De la cea mai apropiată luni, studenții clasei 1-3 trec pe învățământul la distanță. Aceasta este următoarea etapă a limitării guvernului de transmisie a virusului COVID-19. Pentru copii și părinții lor, aceasta este o altă provocare. Trebuie să oferiți consumatorilor ajutoare necesare care vor putea oferi o predare permanentă și confortabilă la distanță. Unul dintre elementele principale ale acestui puzzle este un computer. În acest ghid ne vom concentra pe propunerile de calculatoare portabile, care vor face față provocărilor care stau în fața studenților în următoarele luni.

Acest ghid este împărțit în trei categorii principale: Notebook mai ieftine (2.000 PLN), care îndeplinesc cerințele de bază pentru învățământul la distanță, notebook cu un interval de mijloc (până la 4000 pln) cu o performanță mult mai bună și notebook-ul cel mai eficient, la același timp, din păcate, cel mai scump (peste 5000 PLN). Noi incepem.

Notebook până la PLN 2000

Aceasta este cu siguranță cea mai dificilă categorie și găsirea unei configurații satisfăcătoare a unui miracol. Mai ales acum, când prețurile galop din cauza fragilității și a cursului de zloti instabil. Cu toate acestea, pentru acest ghid, un model a reușit să găsească un model care se va întâlni nici măcar nu numai cele mai simple cerințe.

Asus Vivobook 15 x509 este o ofertă senzațională într-un astfel de buget modest. Calculatorul este condus de procesorul Intel Core i3 1005G1 cu un ceas maxim de 3,4 GHz. Avem 8 GB de memorie RAM și o mașină mare SSD NVME M.2 cu o capacitate de 512 GB. A existat o cameră web în cadrul îngust al ecranului. Ecranul însuși este despre o diagonală de 15,6 inci și o rezoluție completă HD. Avantajul este cu siguranță un strat mat, care este deja din ce în ce mai greu de a găsi într-o astfel de structură ieftină.

Notebook-ul cântărește mai puțin de 2 kg și este destul de bine făcut. Printre porturile disponibile au fost USB Type C, HDMI, USB 3.0 și chiar cititor de carduri microSD. Cu toate elementele aflate sub controlul de Windows 10 Acasă ro, care nu este, de asemenea, o evidentă. Notebook vă va cumpăra în rețeaua de magazine Rtveuroagd pentru 1999 PLN, prețul este valabil până la 7 noiembrie!

Notebook până la 4000 PLN

În acest buget, puteți alege deja multe oferte, iar echipamentul va fi atât de eficient încât clasa va juca chiar și titluri destul de exigente. Evident, componentele mai eficiente oferă o performanță destul de decentă pentru următorii câțiva ani, iar echipamentul achiziționat va fi mai universal.

Acer Aspire 7 este o mașină puternică, pentru pragul de preț adoptat. Notebook-ul este condus de procesorul AMD Ryzen 5 3550 cu un ceas maxim de 3,7 GHz. Utilizatorul are 8 GB RAM și datele sunt colectate pe un disc SSD mare și foarte rapid, cu o capacitate de 512 GB. Ceea ce merită o atenție, în această configurație, acest lucru, dedicat GeForce GTX 1650 TI grafică eficientă, care nu numai că va sfătui fiecare cerere, dar, de asemenea, cu cele mai noi jocuri. După ziua de învățare, consolarea poate fi supusă divertismentului dorit fără jenă.

Este demn de remarcat faptul că afișajul notebook-ului utilizează tehnologia IPS și se poate lăuda cu o redare foarte bună a culorilor și negru foarte bun. În cadrul ecranului îngust, a existat un loc pentru ochiul unui aparat de fotografiat decente destul. Comunicarea are loc printr-un card de rețea Wi-Fi 6 eficient (802.11AX), a cărui lățime de bandă este de până la 75% mai mare decât WiFi 5.

Desigur, nu au existat baterii de interfață. La dispoziția dvs. avem HDMI, USB tip C, USB 3.0. O adăugare frumoasă este o tastatură din spate. Totul lucrează sub Windows 10. Echipamentul este disponibil pe lanțul magazinelor de la Avans pentru PLN 3800.

Notebook pentru peste 5000 PLN

Și dacă avem un buget de peste 5000 PLN, dileme de tip pentru a alege, sau poate o memorie mai mare în detrimentul grafică, și poate un procesor mai slab, dar grafica mai puternică, putem pune între basme. Să presupunem că aici granițele nu au și alegeți o mașină de vis. Iată oferta noastră.

ASUS TUF Gaming A15 sunt echipamente unice în mai multe privințe. O serie de notebook-uri TUF sunt în primul rând construcții foarte durabile! Nu-l bate, căderi mici sau șocuri în timpul lucrului. Pentru această productivitate globală a notebook-ului îl pune în prim planul celui mai eficient buget din jurul PLN 5.000.

Inima notebook-ului este un procesor eficient AMD Ryzen 7 4800, 16 GB de memorie RAM și două discuri. Sistem 512 GB SSD și Date Hard Disk 1TB. Distinguisher este GeForce RTX placa grafica 2060, care susține tehnologii, cum ar fi DLSS și raytracing. Într-o datorie cu o matrice ultra-rapid 144 Hz, vă oferă o impresie și oportunități uimitoare atunci când lucrați sau divertisment.

În mod surprinzător, accesoriile audio arată bine în acest model. Sunet 7.1 prin căști, difuzoare cu bas deeptate. În timpul unei lecții care merită la distanță, microfonul dual care va înregistra un sunet cu mult mai curat fără zgomot sau sunet ambiental. Desigur, au existat un număr de porturi de intrare și ieșire, cum ar fi USB tip C, USB 3.1, HDMI. O atingere plăcută este tastatura iluminată.

Notebook funcționează sub controlul Windows 10. Modelul descris poate fi găsit în rețeaua de magazine X-Kom, pentru PLN 5750.

Aceasta este sugestiile noastre care ar trebui să se ocupe de provocările viitoarei învățături la distanță. Este evident că notebook-urile propuse și mai puternice vor îndeplini aceste cerințe cu referința. Aici a vrut mai mult să indice mai multe echipamente universale, care în viitor se pot ocupa și de astfel de provocări, cum ar fi ediția video, streaming sau chiar jocuri.

Trebuie amintit că echipamentul nu este totul. Copilul de la stadiul incipient al învățăturii necesită mult mai multă atenție de la profesor, pace (fără împrăștiere) și un loc confortabil de învățat. Din păcate, se întâmplă diferit în casele poloneze. Mai ales că există copii mai mari cu privire la știință de la distanță, și părinți, în cazul în care există o astfel de posibilitate, ei lucrează la distanță. Să fim de acord, această situație nu este confortabilă pentru niciuna dintre părți.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu