Principal » Internet » Computerul nu văd telefonul - ce să faceți?

Computerul nu văd telefonul - ce să faceți?

Internet : Computerul nu văd telefonul - ce să faceți?

Încercați să vă conectați telefonul sau smartphone-ul la computer, dar dispozitivul mobil nu poate fi detectat de un PC? Mai jos, sugerăm ce să facem dacă computerul nostru nu vede telefonul.


1. În primul rând, merită să verificați Conectarea corectă a cablului USB la un computer și la telefon. Uneori, defecțiunea poate fi liberă cablu. În cazul unui telefon, pictograma USB vă va informa despre conexiunea corectă de pe ecranul afișajului. Calculatorul de pe de altă parte ar trebui să detecteze un nou dispozitiv după un timp.
2. Dacă suntem siguri că cablul a fost conectat corect și totuși computerul nu detectează telefonul, poate fi vinul minciunilor de pe lateral Cablu USB deteriorat. Merită să utilizați un alt cablu USB și apoi verificați dacă avem o conexiune.
3. Schimbare Modul de conectare USB Înainte de a conecta telefonul la un computer. Apoi conectați cablul USB și verificați dacă dispozitivul a fost detectat.
4. Motivul poate fi, de asemenea, motivul repornire. Înainte de a conecta telefonul, opriți și telefonul, apoi trageți și reintroduceți cartela de memorie. Numai după repornirea computerului și a telefonului, conectați un dispozitiv mobil cu un cablu USB.
5. Nici o activitate nu poate rezulta din lipsa driverelor curente. În funcție de telefon și de modelul producătorului, merită să introduceți site-ul oficial, unde puteți descărca Baza de date curentă pentru telefonul smartphone gratuit. Numai atunci merită să resetați computerul și să scoateți și apoi să introduceți cardul de memorie. Acum putem conecta deja un telefon cu un cablu USB la un computer.

Recomandat
Lasă Un Comentariu