Principal » Internet » Un computer pentru un jucător de până la PLN 2000

Un computer pentru un jucător de până la PLN 2000

Internet : Un computer pentru un jucător de până la PLN 2000

Doriți să cumpărați un computer cu un buget relativ mic de 2 000 PLN? Vă sugerăm cum să o faceți cu motivul!

PC sau laptop?

În cazul bugetului PLN 2000, nu există nici o ieșire - nu vom găsi un laptop pentru jocuri pentru o astfel de sumă. Calculatoare portabile la prețuri pentru OK. 2 mii. PLN sunt propuneri pentru utilizatorii de birouri, posibil, permițând să înceapă jocurile mai vechi. 

Un computer dintr-un supermarket?

Fără îndoială - nu merită să cumpărați computere compuse în seturi de supermarketuri. Deși sunt construite pe componente cunoscute, există un cârlig undeva - și această placă grafică este mai rea decât un procesor, iar această placă de bază este cel mai ieftin element disponibil pe piață și o mare problemă este mediocră sau chiar slabă surse de alimentare. Totul, astfel încât prețul a fost atractiv. Desigur, computerele de branduri bine-cunoscute pot fi bine și compuse în mod rezonabil, dar pentru un calculator PC, este mai bine să alegeți subansamble. 

Nou sau folosit?

La PLN 2000, ar fi bine să puneți elementele folosite, dar nu toate merită să cumpărați mâna a doua. Mai bine, astfel încât placa grafică să fie nouă - nu știm niciodată cum a fost exploatată, iar acest element de computer aparține celor mai urgențe. Nu ar trebui să existe probleme cu procesatorii utilizați care nu sunt de urgență. Cum ar fi memoria RAM. 

Nu-mi pot plia singur calculatorul? Ce sa fac? 

Puteți comanda toate subansamblele într-unul din magazinele online mari și cereți-le să le ia înapoi sau să meargă la un magazin de calculatoare desktop cu o astfel de solicitare. Adesea, supunerea va fi liberă, în cel mai rău caz va trebui să plătiți câteva zeci de zloți. 

Aici este un exemplu de configurare a computerului pentru 2000 PLN, care nu include dispozitive periferice sau mouse-ul, monitorul și tastatura. 

Procesor: Intel Core i5-4440 - 648 PLN 

Plăci de bază: MSI B85M-G43 - 216 PLN

Cadru: Kingston Hyperx Red 4 GB 1600 MHz - 146 PLN

Placă grafică: Zotac GeForce GTX 650 TI - PLN 423

Disc: Caviar digital Western Blue 500 GB-178 PLN

Încărcător: Silentiumpc Vero 500W - 149 PLN 

Recomandat
Lasă Un Comentariu