Principal » Internet » Komot - ciclism, drumeții, biciclete rutiere și trasee de ciclism montan cu navigație GPS și hărți Topo offline

Komot - ciclism, drumeții, biciclete rutiere și trasee de ciclism montan cu navigație GPS și hărți Topo offline

Internet : Komot - ciclism, drumeții, biciclete rutiere și trasee de ciclism montan cu navigație GPS și hărți Topo offline

Komote - Ciclism, Drumeții, Road Bike & Mountain Bike Trasee este o aplicație proiectată pentru iubitorii de petrecere a timpului liber activ, în principal expediții trasee montane. Programul poate fi, de asemenea, util ca navigație pentru sportivi care operează online și offline.

Pentru a începe o aventură Komot, trebuie să creați un cont în serviciu. Puteți face acest lucru în aplicație utilizând contul dvs. Facebook sau adresa de e-mail. Apoi, cererea va cere permisiunea de a folosi GPS date și notificări trimit și mai târziu, vă rugăm să indicați activitatea dumneavoastră preferat. Alegeți alpinismul, ciclismul - recreere, munte și drum, precum și jogging. Puteți da mai mult de o opțiune, precum și în scopul transferării acestor informații este de a facilita Komot potrivite rutele recomandate și locuri de preferințe. .

Ecranul principal al programului este împărțit în mai multe categorii. În primul, marcat cu un asterisc, găsim locuri recomandate de membrii comunității Komot. Recomandările se referă la locurile similare locației utilizatorului, dar și cele care merită văzute în alte țări. În cea de-a doua categorie, planificăm o rută de călătorie, iar aplicația o ia pe o hartă, prezintă puncte interesante pe traseu și oferă date, de exemplu. Despre sumele pentru a depăși. La planificarea unui traseu, putem determina, de exemplu,. Puncte pentru a vedea între locul de plecare și destinație și, de asemenea, indică informații scurte despre starea noastră fizică. Komoot va folosi acest lucru pentru a oferi un traseu în concordanță cu posibilitățile de călător. Este demn de mentionat ca datele despre călătoriile noastre vor merge la serverele KOMOTER și vor fi disponibile pe site-ul serviciului.

În cea de-a treia categorie putem începe înregistrarea călătoriei. Categoria nr. Patru este o comandă rapidă pentru profilul nostru în comunitatea Komote și găsim, de asemenea, setări de aplicații acolo. Ultimul din categoria este un magazin unde putem cumpăra ghiduri individuale și hărți offline. Accesul la conținut pentru întreaga lume costa 30 de euro, dar, de exemplu,. Datele offline pentru partea de vest a Sileziei inferioare au fost prețuite pe OK. 8 euro. Prin urmare, contul economic indică faptul că este mai bine să cheltuiți foarte mult, dar o dată să cumpărați mai multe pachete care ne pot costa mai mult decât cel mai scump pachet plătit o singură dată.

Aplicația Koomotot este disponibilă gratuit, în afară de pachetele menționate mai sus, disponibile, de asemenea, din acoperirea rețelei. Programul are o interfață intuitivă, simplă, deși navigarea între setările de traseu și următoarea informații despre program, atunci când credem, face unele dificultăți și aveți nevoie de un pic de răbdare pentru a vedea cum să ajungeți la ecranul principal. Cu toate acestea, acesta este un mic minus care nu recunoaște aplicații de înaltă calitate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu