Principal » Internet » Coloane active și pasive - ceea ce diferă?

Coloane active și pasive - ceea ce diferă?

Internet : Coloane active și pasive - ceea ce diferă?

În prezent, sistemul de sunet este o problemă din ce în ce mai importantă pentru utilizatori. Vorbire în special despre iubitorii de muzică și cinema care doresc să înlocuiască difuzoarele obișnuite pe televizoarele sau difuzoarele mici cu ceva mai bun și mai puternic. O alternativă sunt coloane active și pasive. Ceea ce sunt diferite?

 

Dacă cineva dorește să îmbunătățească sunetul pe computer sau pe televizor, el ar trebui să aleagă difuzoarele active care se conectează la sursa de sunet pentru a-și reda capacitățile. Coloanele active au încorporat și configurat corespunzător la difuzoare. Amplificatoare - conectați-le la curent pentru a acționa. De obicei, este posibilă conectarea mai multor surse de sunet, datorită căreia un set de coloane poate funcționa cu un televizor, computer, consola etc.

Coloanele pasive sunt cele care necesită o sursă de alimentare adecvată. Ele sunt de obicei conectate la un amplificator sau un receptor, care acționează ca ambele surse de sunet, cât și ca sursă de alimentare. Coloanele pasive oferă o putere și o eficiență ușor mai mare, deși calitatea sunetului depinde în principal de sursa, releul, puterea amplificatorului etc. Aceasta este, de asemenea, cea mai bună sugestie pentru avansată și exigentă care doresc să creeze un home cinema puternic bazată pe amplificator.

Recomandat
Lasă Un Comentariu