Principal » Internet » Datele de date colosale de la Yahoo: de la 500 de milioane de conturi au făcut un miliard

Datele de date colosale de la Yahoo: de la 500 de milioane de conturi au făcut un miliard

Internet : Datele de date colosale de la Yahoo: de la 500 de milioane de conturi au făcut un miliard

La sfârșitul lunii septembrie, am informat despre scurgerea de publicitate de la Yahoo. Potrivit acelei perioade, datele de 500 de milioane de conturi au fost găsite în mâinile hackerului. Astăzi, totuși, știm deja că acest număr a fost subestimat: au obținut efectiv acces la... un cont de miliarde de euro.

Un mesaj important pentru utilizatorii Yahoo despre securitatea contului TIR: // t.CO / IHUB7C7AI7

- Yahoo Inc. (@Yahoooinc) 14 decembrie 2016We Września Comunicare pe scurgere, a fost sfătuit că în 2014 următoarele date au fost împiedicate de la bază: numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, data nașterii, parola protejată de o funcție de comandă rapidă , precum și întrebări auxiliare necriptate împreună cu răspunsurile. Scalele de scurgere au fost apoi estimate la 500 de milioane de conturi, cel mai probabil cea mai mare scurgere din istorie.

Și asta sa dovedit a fi mai mare. În noua comunicare Yahoo, a anunțat că peste un miliard de cont a fost scurs. Deși administrarea site-ului nu a reușit să identifice achiziționarea altor conturi care ar lega o scurgere, Yahoo încă menține că un grup stabil sponsorizat de una dintre țări.

2fa, prost!

Procedura standard în situații similare este, desigur, o schimbare a datelor de conectare pe site-urile web în care utilizatorul a folosit aceeași parolă înainte de 2014, ca pe Yahoo. De asemenea, recomandăm utilizarea unei parole diferite pe fiecare site web. De asemenea, rămâne protecția că o verificare a identității cu două componente. Recent, am publicat un ghid despre cum să îl folosim pe Facebook, instrucțiunile anterioare anterior au introdus în conturile Google.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu