Principal » Internet » COLECȚIE UNCHARTED - un mare tratament pentru iubitorii de jocuri de mare acțiune

COLECȚIE UNCHARTED - un mare tratament pentru iubitorii de jocuri de mare acțiune

Internet : COLECȚIE UNCHARTED - un mare tratament pentru iubitorii de jocuri de mare acțiune

PlayStation 4 a devenit casa multor jocuri reîmprospătate de la consola Sony anterioară. Poți să stai pe tendință Odrestaurowywania Antichități, dar am jucat cu delicios capabil să merg mai bine grafic din nou ultima dintre noi și Dumnezeu al războiului III. Deoarece Uncharted 2 până acum este una dintre pozițiile mele preferate pe PS3, am fost foarte așteptat pentru ediția lui Remastered Hit Naughty Dog. Am trei ori mai mult, pentru că studioul în colaborare cu Bigpoint Games a decis să trimită toate părțile principale ale seriei într-un singur pachet de la magazinele. Discurile Blu-ray la borul sunt umplute cu bine, alături de care Fan Nathan Drake „și nu va trece nepăsător, și concluzia pe albumul din întreaga poveste a unui aventurier greu face ca produsul să o alegere ideală pentru cei pe care marca a trecut într-un fel aproape de nas. Această propunere merită cu siguranță prețul.

[1/2 Uncharted 3 remastered

Interesant este, după ani, a reamintit că prima neexplorat, care, în ipotezele ar fi trebuit să fie întoarcerea Lary Croft la rădăcini de sex masculin (pentru că, în cele din urmă nu a fost Indiana Jones), o mulțime de asemenea, sa bucurat, printre altele, de la Resident Evil. În plus față de explorarea comorilor, un element de groază și o acțiune de exploatare în tensiune sunt importante aici.în. Datorită setului special, fotografii statice. Nu uitați, de asemenea, că elementele exterioare platformowymi, toate jocurile NAT reprezintă în primul rând genul shooter. Fantastic în colecție este că confortul de direcționare și împușcare a dușmanilor în toate jocurile disponibile în pachete. Mai ales între prototip și continuarea diferențelor semnificative, au fost aici și acum se îndreaptă spre scene ulterioare unul după celălalt, fără a combina cu setările cade. Funcționarea camerei dinamice a fost, de asemenea, îmbunătățită pentru a se pierde mult mai puțin timp.

[1/2 Uncharted 3 remastered

Grafic, am fixat 60 de cadre pe secundă în Full HD. Peste tot, texturi si scene intermediare au fost îmbunătățite, retușată pentru caractere și modele de obiecte. Cele mai multe au dat ghomes, cu toate acestea, iluminarea avansată, realistă a scenelor și a umbrelor. Primul neschimbat poate merge într-adevăr fără creștină, admirând adesea execuția junglei sau arderea la apusul soarelui cu o anumită ubota pe stâncă

..

Probleme diferențiale ale titlului sunt uneori ciudat de a combina animație mișcărilor, probleme cu detectarea coliziunilor, precum și miracole gravitaționale inexplicabile, atunci când după împușcat personalizate, corpul inamic este tras în sus ca o rachetă. Nu renunți. A doua parte sa uitat la premiera frumos, iar aici este chiar remarcabil. O frumoasă threesomă, cucerirea pentru un nivel mai înalt, incredibil se bucură de ochi. În ultimele două cazuri, pentru a vedea schimbările, ar trebui să aveți o comparație directă cu originalele. O imagine idealizată printre hoți de la PS4 numai după ce repornirea a arătat zgârieturile de pe geam, care au fost lustruite în 1080p.

[1/2 Uncharted 3 remastered

Chiar și lipsa porțiunii multiplayer nu se deranjează cu astfel de scenarii adaptate. Desigur, după ani, vedem aici și acolo găuri în poveste, dar nu puteți refuza producătorii capabili de talent pentru a portretiza personaje cu care jucătorul este capabil să zżyć. Celălalt cal este o schimbare bruscă a principiilor jocului pentru acompaniamentul explozivilor, acțiunilor cinematografice. Adesea, după un schimb de foc mai lung, trebuie să fugi de ceva, și există și toate scenele în mișcare, cu scena de deschidere de pe tren peste abis cu unchart 2 în prim plan. Marea sunătoare poloneză, care a inclus în cele din urmă averea lui Drake 'A (lucrarea a apărut pe piață înainte de inițierea locației 2.0 din filiala Sony poloneză) adaugă numai efectul. Aș spune că traducerea distinge aceste proiecte de pe piața internă. Jarosław Boberek în rolul principal este clasa în sine, în sine, și nu dă drumul la Andrzej Blumenfeld ca Compan Sully sau Krystyna Janda de la U3. Muzica surround Studiul accentuează acțiunea.

[1/2 nechemat remastered

Nicăieri dispărute anterior în părți individuale, schițe sau deblocate cu descoperirea cu atenție comori îngropate peste tot, costume alternative pentru caractere pe ecran sau modificatori interesanți de gameplay. Există statistici detaliate despre distracție, a existat un timp la timp, dacă cineva ar dori să măsoare pentru a trece rapid următoarea vizionare a paginii și un nivel brutal de dificultate adăugat pentru cei cărora le place provocările. Este PS4, deci este și un mod fotografic care vă permite să opriți gameplay-ul și să găsiți fotografia perfectă. Posibilitățile PADA au fost utilizate în forma de bază. În total, cea mai importantă este culoarea luminii din față, semnalizând nivelul de sănătate al eroului. Mai greu în acest fel mor stupid.

[1/2 Uncharted 3 remastered

Pentru deținătorii de cele mai recente consola Sony, Nathan Drake „A este o poziție obligatorie, și poate chiar arată jocuri cu un set de colegi, unul dintre prietenii dvs. vă va solicita să cumpere propriul echipament. producții individuale au fost actualizate în mod corespunzător, dar, de asemenea, puteți vedea perfect ca jocuri bune doar arme după data aceasta de la premiera. În primul rând, acum că cea mai slabă aventură Nate 'A, după 8 ani nu a crescut atât de mult, dincolo de setare. Veți vedea, de asemenea, unul la rândul său, cum să fi încercat mai întâi să ne trateze apă realistă, apoi zăpadă și foc până la nisipul în cele din urmă. Cu toate că pentru un efect mai bun există un deficit de abis de aur de la PlayStation Vity și ai scăpat de distracție pe web, nu va pierde pe ambalaj. În urma viitoare a patra parte, merită pregătită. Rezervați atât de multe ore pentru trei aventuri direct de la ecranele din Kin. Nu veți regreta achiziționarea trilogiei.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaminggra

Recomandat
Lasă Un Comentariu