Principal » Internet » Probleme ulterioare cu rețelele digitale occidentale

Probleme ulterioare cu rețelele digitale occidentale

Internet : Probleme ulterioare cu rețelele digitale occidentale

La începutul săptămânii, am informat despre lacunele detectate din software-ul de disc digital de rețea occidentală. Sa dovedit repede că greșelile sunt cunoscute pentru o lungă perioadă de timp și lacune critice au fost deja patch-uri cu actualizări, astfel încât în cazul în care utilizatorul are cel mai recent software-ul de pe dispozitivul său, el nu trebuie să se teamă de nimic. WD, cu toate acestea, nu intenționează să se oprească și să lucreze la noi actualizări, deoarece amenințările ulterioare care pot afecta utilizatorii sunt cunoscuți.

În intrarea recent actualizată a blogului, putem citi că lucrările în prezent sunt reglate cu privire la eliminarea erorii constând în posibilitatea restabilirii setărilor discului la fabrică de Hacker, dar ar fi posibil, trebuie să fie convins, potrivit căruia este puțin probabil , Factori. În primul rând, problema se aplică numai pentru a selecta modelele mele cloud cu software mai vechi decât 2.XX (dar nu ne mai deranjează acasă), și pe de altă parte (deși nu ar trebui să fie surprins) atacator trebuie să fie conectat la o rețea de utilizator local, la distanță, utilizând Tabloul de bord Cloud Access, sau în cazul în care redirecționarea portul corect a fost activat în router.

Actualizarea este prioritară. Dar, atâta timp cât există disponibilă, Western Digital recomandă utilizatorilor să aibă handicap de acces la distanță de acces la distanță, am verificat dispozitivele de protecție și routerul de acasă de nori prin dezactivarea portului. Este, de asemenea, recomandat (și acest lucru este un sfat bun nu numai în contextul descrise defectele, dar și în fiecare zi) către străini permit utilizarea în rețeaua de domiciliu numai pentru oaspeți - de obicei un router poate dezactiva accesul la dispozitivele locale și poate împărtăși numai Internet.

Noul software care trebuie rezolvat problema descrisă va fi în curând disponibil și va descărca din pagina actualizări. Western Digitaly, de asemenea, reamintește că vom furniza numai securitate dacă, în afară de stocarea datelor pe o unitate de rețea, vom efectua în mod regulat parolele de backup și de utilizare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu