Principal » Internet » Problemele ulterioare ale biletelor Wroclaw: vor sperie cardul

Problemele ulterioare ale biletelor Wroclaw: vor sperie cardul

Internet : Problemele ulterioare ale biletelor Wroclaw: vor sperie cardul

Cascașii noului sistem de bilete din Wrocław, cu siguranță, nu au un început ușor. Din păcate, problemele sunt resimțite în primul rând de pasagerii care, în ipoteze pe care trebuiau să primească un sistem care să faciliteze utilizarea mașinilor de bilete. Pentru problemele anterioare, a venit la altul.

Am scris deja despre agățarea unui sistem de bilete atunci când utilizați plata Google. De această dată problema mașinilor de bilete sa dovedit a fi actualizată. În funcție de pericol, pasagerii atunci când încearcă să plătească cardul de plată, să vadă pe mesajul natural că cartea lor a fost rezervată. Singura soluție propusă apoi este să se supună Biroului de servicii pentru clienți.

Mesajul poate induce în eroare. Persoanele plătite sunt convinse că cardul de plată a fost complet rezervat și nu va putea efectua nicio plată. Cu toate acestea, informații se referă la blocarea cardului în sistemul de bilete din Wrocław Mpk. Mint Polonia explică faptul că mesajul va vedea proprietarii de carduri care au fost lovite pe o listă neagră. Cardul poate atinge lista numai când tranzacția de cumpărare a biletelor anterioare nu a fost decontată corect, de exemplu. Datorită lipsei de fonduri. Apoi ar trebui să mergeți la biroul de service pentru clienți și să plătiți arieratele.

Interesant, mulți pasageri spun că nu ar trebui să aibă o tranzacție neplătită în ceea ce privește contul tranzacțiilor neplătite. Ei adaugă că, cu siguranță, eroarea nu este de partea lor, deoarece chiar și mijloacele adecvate au fost întotdeauna pe card. Pasagerii sunt iritați de faptul că acum sunteți obligați să vizitați partea, chiar dacă tranzacția ar trebui să fie fără probleme din punctul lor de vedere.

Este posibil ca eroarea să se situeze pe ghidul de bilete. Mai ales că sistemul a fost deja erori grave, iar lansarea sa este destul de ciudată.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Hardware

Recomandat
Lasă Un Comentariu