Principal » Internet » Un alt instantaneu al browserului Vivaldi: mai frumos și suport "asociat " card

Un alt instantaneu al browserului Vivaldi: mai frumos și suport "asociat " card

Internet : Un alt instantaneu al browserului Vivaldi: mai frumos și suport

În doar două zile, vizorul browserului Vivaldi a publicat două compilații ulterioare care aduc opțiuni de configurare suplimentare pe care lipsa de utilizatori se plâng adesea de concurență. Modificările aduc produse noi nu numai în interfața cu utilizatorul, care tocmai a devenit mult mai plăcută, dar și în comportamentul unui astfel de element important al browserelor, cum ar fi cardurile.

Culori nu numai pe carduri

Una dintre caracteristicile recunoscute ale designului interfeței Vivaldi este o funcție de colorare a cardului. În funcție de culoarea dominantă de pe site-ul afișat, cardul a câștigat, de asemenea, aceeași culoare sau cea mai apropiată. Întregul a părut destul de eficient, deși poate nu foarte lizibil. În plus, un minim de întârziere în ajustarea cardurilor de culoare afectează negativ utilizarea programului și simt "viteza " a browserului.

[1/2

Într-o compilație marcată cu numărul 1.0.380.2, în plus față de amendamente, o funcție care dezvoltă creativ conceptul de colorare a cardului original a fost de asemenea disponibil. Setările aspectului (preferințele> aspectul> Interfața color> Utilizați pagina Temei în interfața cu utilizatorul> Fila de bare de culori de fundal) Nu mai puteți, după selectarea opțiunii corespunzătoare pentru a decide că nu va fi colorată (care va rămâne albă), dar Fundalul benzii de tablă. Deși noutatea pare trivială, efectul arată un impact deosebit și semnificativ asupra modului în care Vivaldi prezintă o "acțiune". Cartușele de setări de comportament noi sunt despre păstrarea cardurilor, aceste modificări ale acestei probleme au fost publicate în următorul instantaneu, marcate cu numărul 1.0.385.5, care este cea mai recentă compilație. Primul nou se referă la recunoașterea relației dintre carduri. Într-o situație în care utilizatorul dorește să ruleze mai multe linkuri pe o parte, el poate folosi Ctrl + click. În cazul în care cardul mama (acest lucru care conțin link-uri) nu este ultima din bara, atunci noi pagini vor apărea lângă ea, nu, ca înainte, la capătul barei de card.

[1/2

O mică schimbare este foarte confortabilă și creează un fel de grupare automată: cardul având o relație între ei, ei vor apărea întotdeauna unul lângă celălalt, în timp ce celălalt, deja alergând, vă veți găsi pe bara înainte sau după un grup. Dar dacă cineva nu răspunde, puteți restabili lansări noi carduri întotdeauna la setările finale. În mod similar, problema este de a păstra cărțile după închiderea cardurilor. Într-o situație în care una dintre filialele de cărți va fi închisă, utilizatorul va fi redirecționat către mamă.

Foarte important, ambele produse noi nu au fost implementate ca schimbări ireversibile în browser. Fiecare dintre funcțiile enumerate poate fi liberă sau dezactivată. Cea mai recentă instantanee a versiunii browserului web a Vivaldi pe Windows, Linux și OS X și poate fi deja găsită pe servere și actualizări ale canalului. Ne rezervăm totuși că compilația are un statut de testare, iar utilizatorul o folosește pe propria răspundere.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu