Principal » Internet » O altă versiune gratuită a aplicațiilor Ashampoo, în special pentru cititorii portalului DobroGogy

O altă versiune gratuită a aplicațiilor Ashampoo, în special pentru cititorii portalului DobroGogy

Internet : O altă versiune gratuită a aplicațiilor Ashampoo, în special pentru cititorii portalului DobroGogy

Compania Ashampoo, cunoscută la nivel mondial ca producător de diferite tipuri de software de consum, a lansat astăzi o dată versiunile gratuite ale aplicațiilor lor în special pentru cititorii portalului nostru. De data aceasta, fără taxe, puteți deveni proprietarul unor astfel de programe ca Ashampoo Winoptimizer 2014, Ashampoo Photo Optimizer 5 și Ashampoo Music Studio 4.

Ashampoo WinOptimizer este un instrument excelent pentru optimizarea sistemului de operare Windows. În aplicația veți găsi o mulțime de instrumente încorporate pentru curățarea hard diskului, creșterea eficienței și operarea sistemului de accelerare, precum și alte funcții de avere pentru gestionarea fișierelor și analizelor și a testelor de performanță ale computerului. Programul vă permite să curățați și să eliminați fișierele inutile în sistemul de operare doar un singur clic al mouse-ului. În plus, are instrumente pentru a elimina reziduurile după aplicații instalate, purificarea directorului temporar, rapoartele de eroare, fișierele de jurnal, excrementele de memorie și chiar fișierele utilizate recent. Optimizează și repară registrul și defragmentele sistemului. Partiții individuale de pe hard disk.

Ashampoo Photo Optimizer este un instrument ușor de utilizat pentru editarea foto de bază, de la care facem ajustări simple ale fotografiilor, eliminați din ea cele mai frecvente imperfecțiuni și îmbogățiți un simplu efecte grafice. Aplicația are opțiunea de optimizare automată. Datorită căruia un clic poate rafina întreaga colecție de fotografii - luminează aceste lucruri prea întunecate, culori aceste palide, alegeți balanța de alb și eliminați efectul de ochi roșii. Desigur, nu trebuie să folosim modul automat, este de asemenea posibil să alegeți toți parametrii independent (inclusiv luminozitatea, contrastul, nivelul jocului). În cadrul Optimizatorului foto Ashampoo, găsim, de asemenea, instrumente concepute pentru a ascuți imaginea, îndreptarea orizontului, rotind cu un unghi dat sau reducerea zgomotului.

Ashampoo Music Studio este un program conceput pentru a gestiona fișierele muzicale, cele mai importante opțiuni este funcția de a rupe piesele de la CD-uri audio și materiale video, convertirea lor (WMA, OGG, FLAC, WAV), normalizarea volumului, editarea fișierelor de etichetă și arderea ( CD audio, WMA și Mixt). Aplicația oferă, de asemenea, un instrument integrat pentru crearea propriilor coperți, ale căror servicii nu ar trebui să facă probleme și capacitatea de a amesteca orice număr de piese unele cu altele.

Luând această ocazie, vă recomandăm altora de testare, distribuit anterior gratuit pentru cititorii portalului programului nostru. Discursul M.în. Ashampoo Burning Studio 2014 Instrumentul de înregistrare, Ashampoo Snap 6 screen Shelshots, Ashampoo HDD Control 2, Software-ul de recuperare de date Ashampoo Undeleter, Eliminarea aplicației de ochi roșii Ashampoo Roșu Ex, Convertoare de fișiere Raw Ashampoo Foto Converter, Program de amenajare interioară Ashampoo Home Designer și altele.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu