Principal » Internet » KOFIUPVERSION 1.0.5

KOFIUPVERSION 1.0.5

Internet : KOFIUPVERSION 1.0.5

KOFIUP este o aplicație, datorită căreia puteți utiliza oferta de cafenele din Varșovia utilizând abonamente preplătite. Doar vă permite să veniți la alegerea dvs. și să afișați telefonul smartphone și apoi să luați cafea. Programul se bazează pe o idee inovatoare, combinând dragostea de cafea cu noii tehnologi.

După instalarea aplicației, configurați un cont în primul pas (utilizând o adresă de e-mail sau un cont Facebook) și alegeți un abonament la cafea. În versiunea Basic (cu espresso, cafea americană, mic dejun și ceai) Putem cumpăra cinci (preț: PLN 23) sau cincisprezece cani de cafea (prețul: PLN 66) sau plătiți PLN 199 și utilizați oferta timp de o lună fără restricții la numărul de cani de cafea. Versiune premium Avem toate cafeaua de la bază, precum și dublu espresso, latte, alb și cappucino. Prețul pentru cinci cești este PLN 33, pentru 15 cești PLN 96, iar valoarea versiunilor nelimitate este PLN 300. Primele două pachete sunt valabile timp de o jumătate de an, iar versiunea nelimitată va fi valabilă pentru o lună. De la ofertă, KOFIUP poate, de asemenea, să profite de companiile care doresc să-și ofere angajații lor de cafea, apoi detaliile abonamentului sunt determinate individual.

KOFIUP include, de asemenea, o caracteristică care vă permite să împărtășiți o cafea cu prietenii. Funcționează după cum urmează: Dacă convingem ca un prieten să instaleze aplicația și să introducă un cod special, vom primi împrumuturi în contul nostru. Ei vor face prețul următorului pachet de cafea.

După cumpărarea unui abonament, verificați harta în aplicația KofiUp, unde există cafenele sau alte spații care participă la acest proiect. După ce ați selectat cel care ne interesează, urmează să afișezi aplicația și să aștepte până când serviciul se numește codul corespunzător și apoi să ridicați cafeaua. Sistemul va deconecta automat achiziția din abonamentul nostru. Shopping are loc non-numerar, precum și de modul în care puteți descoperi locuri noi, interesante. În prezent numai în Varșovia, deoarece în capitala Poloniei, sistemul KOFIIUP este în prezent activ, dar este posibil ca în curând programul să se alăture premiselor din alte orașe din Polonia.

În aplicație, în plus față de cumpărarea clară a cafelei și căutării pentru spații, putem adăuga, de asemenea, locații selectate la favoritele dvs., citiți informațiile despre KOFIUP, precum și pentru a da cafea unui prieten. Totul este dat o haină grafică frumoasă, modernă, iar navigarea de aplicații este foarte simplă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu