Principal » Gaming » Coduri pentru Simulatorul Euro Truck

Coduri pentru Simulatorul Euro Truck

Gaming  : Coduri pentru Simulatorul Euro Truck

Rularea unei companii virtuale de transport este prea dificilă? Sunteți prea des aterizați cu un mecanic cu un camion deteriorat, iar repararea costă un cartuș? Aveți o problemă cu o rambursare a împrumutului? Dacă ați răspuns la oricare dintre aceste întrebări și doriți să scăpați rapid de această problemă - verificați codurile la Euro Truck Simulator

ÎN Euro Truck Simulator Nu există multe coduri, sfaturi și trucuri, dar cele pe care creatorii le-au făcut în joc sunt suficiente pentru a facilita în mod semnificativ gameplay-ul. Înainte de a putea începe să extindem contul despre mii de dolari, trebuie să activăm consola. 

Site-ul în dosarul unde este instalat jocul. Dacă nu o puteți găsi, utilizați următorul truc: Găsiți o comandă rapidă la desktop sau Start Menu, selectați Proprietăți. Apoi selectați butonul Open Locație de fișier. Veți fi mutat într-un loc în care ați fost instalat Euro Truck Simulator

Acum găsiți fișierul de configurare.CFG, deschideți-l într-un notebook și găsiți rânduri: Uset G_Console "0 " și Usert G_Developer "0 " . În ambele cazuri, înlocuiți 0 la 1.  Aceasta va lansa o linie de comandă că în timpul jocului puteți activa apăsând Tyld (`), adică butonul de sub tasta ESC. După ce faceți clic pe Tyld, puteți introduce:

Cheat bani - Acesta este un cod care se adaugă la contul jucătorului 50 mii. Dolari. 

Acesta nu este singurul cod la Euro Truck Simulator

În fișierul config.CFG încă mai puteți opri poliția:

Găsiți doar butonul uset g_police "1 " rândul și schimbarea "1 " la "0 ".

Dacă nu doriți traficul rutier:

În rândul Usert G_Traffic "1 ", schimbați "1 " la "0 ".

De asemenea, puteți modifica salvarea dvs. Pentru a face acest lucru, trebuie să începeți jocul și să vă înscrieți pentru a crea un fișier de înregistrare a fișierelor. Acum găsiți - localizat în documentele mele, în catalog Euro Truck Simulator. Acolo veți găsi fișiere în Subdirectorul de salvare și printre ei jocul.SII, care ar trebui deschisă într-un notebook (sau alt editor de text NP. Notepad++). 

Acum trebuie să găsiți date de configurare care vă interesează. În fișierul veți găsi atât contul, cât și parametrii pentru funcționarea utilajului de transport uzinal: prețul combustibilului, vizitele la atelierul sau rularea camioanelor. De asemenea, puteți îmbunătăți costurile biletelor.  

Fiecare parametru este un rând separat NP. Money_Account: suma - în loc Puteți adăuga mai multe cifre și deveniți un milionar și într-un rând total_fuel_price modifică prețul combustibilului la un simbolic. 

NOTĂ: Nu uitați să faceți o copie de rezervă înainte de a modifica fișierele jocului.     

Recomandat
Lasă Un Comentariu