Principal » Internet » CODI poate reda de la serverul Plex gratuit,

CODI poate reda de la serverul Plex gratuit,

Internet : CODI poate reda de la serverul Plex gratuit,

La sfârșitul anului trecut, editorii Serverului Multimedia Plex au informat despre disponibilitatea unui add-on pentru centrul multimedia popular al CODI. Combinația dintre aceste două programe oferă mari oportunități, mai ales că Plex pentru CODI este acum disponibil gratuit.

Anterior, pentru a utiliza serviciul Plex pe dispozitivul de codificare, a trebuit să plătiți pentru abonamentul PLEX PASS. Acesta nu este un preț ridicat pentru această confort de utilizare, deoarece abonamentul costă 4,99 dolari pe lună, dar este întotdeauna mai plăcut să obțineți ceva gratuit. În cele din urmă, nu folosim codul pentru a plăti în plus.

Cerința unui abonament plătit a fost eliminată în mod liniștit din ADD-ON, astfel încât să îl puteți folosi gratuit și să redați gratuit materialele disponibile pe serverul Plex. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că, cu obligația de a plăti mai multe capabilități avansate de jucători. De exemplu, mai mulți utilizatori lipsesc într-un singur cont, control parental sau semnături audio. Cu toate acestea, acestea nu sunt opțiunile necesare în utilizarea casei PLEX.

Aceasta este o veste bună, în special pentru cei cărora le place Plex, dar, totuși, preferă să utilizeze codul ca interfață principală pentru centrul multimedia. Deși Plex are aplicații pentru diverse dispozitive, inclusiv televizoare, nu există persoane care preferă CODI. Adăugarea gratuită nu va fi o afacere bună pentru ei.

Plex Add-on este disponibil în depozitul Oficial Codi. Lista de știri și instrucțiuni de instalare pot fi găsite pe forum. De asemenea, puteți instala add-on, descărcarea arhivelor și utilizând Wiki.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu