Principal » Internet » Kobo cărți

Kobo cărți

Internet : Kobo cărți

Cărțile Kobo este un client Kobo Bookstore și Appul de lectură rezervat, precum și cărțile electronice salvate local pe telefonul dvs. smartphone.

Aplicația Kobo acceptă cărți electronice și audiobook-uri de la magazinul Kobo, precum și cele mai populare formate e-book din memoria telefonului. Cărțile electronice pot fi colectate în colecții și timpul de citire este salvat în statistici. În setările de citire, puteți selecta dimensiunea tăiată și a textului, dimensiunile marjei și unul din cele cinci culori. Este demn de remarcat faptul că aplicația încearcă să aibă cel mai bun text de afișare pe fiecare ecran, astfel încât citirea va fi atât de confortabilă ca numai posibilă la o dimensiune și o rezoluție dată. Nu a existat nici o îndrumare a conținutului, împărtășind citatele preferate și posibilitatea de a adăuga note la cărți.

În Bookstore Kobo, există aproximativ 5 milioane de cărți, benzi desenate și audiobook în mai multe limbi (mai ales în limba engleză), din care puteți avea mult gratuit. Librăria funcționează, de asemenea, un program de loialitate, îndreptat spre mai multe țări vorbitoare de limba engleză, dar cumpărăturile pot fi făcute din întreaga lume. Nu a existat nici o modalitate de a evalua cărțile, urmărirea știrilor și sugestii, ce altceva merită citit.

Cărțile cumpărate sunt disponibile pe dispozitive mobile și cititorii Kobo cu care progresul de lectură vor fi sincronizate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu