Principal » Internet » Versiunea client a Windows 8 va conține tulpina Hyper-V

Versiunea client a Windows 8 va conține tulpina Hyper-V

Internet : Versiunea client a Windows 8 va conține tulpina Hyper-V

Hyper-V sau tip hypervisor de prima producție Microsoft este prezent în sistemele Windows Server de la editare 2008. Cu toate acestea, se pare că împreună cu Windows 8 va debuta pe sistemele client. Hyper-V însăși va îmbogăți simultan o serie de funcții interesante.

Ieri am scris despre noile produse care au venit la lumină cu ocazia unei scurgeri de compilare recente de 7989 Windows 8. Nu e de mirare că majoritatea observatorilor se concentrează pe funcția clientului a sistemului și vor vorbi despre cele mai multe. Între timp, cu toate acestea, Windows a ajuns acum la versiunea pe 64 de biți a acestei compilații, probabil prima clădire Windows 8 x64 care scurgerea pe Internet. Se pare că Microsoft intenționează să se integreze cu sistemul stem Hyper-V 3.0, versiunea viitoare a hipervisorului dvs. Aceasta este informația importantă - Hyper-V în raport cu PC-ul virtual Windows existent aduce îmbunătățiri semnificative în performanță și multe capabilități noi la caracteristici precum Windows XP Mod și App-V și necesitatea unui procesor cu suport pentru suportul de virtualizare hardware nu va mai fi o problemă mai degrabă o problemă majoră în momentul eliberării Windows 8.

Dezafectarea de la Windows 8, versiunea viitoare a Hyper-V marcat cu numărul 3.0 va aduce o mulțime de știri interesante. Printre altele, ar trebui să fie printre ele să înlocuiască interfața virtuală a canalului de fibre și capacitatea de a combina stocurile de date în bazine, noul fișier de fișiere VHDX (până la 16 TB de capacitate și toleranță la defecțiune legate de puterea de decuplare ), poate configura mai mult de patru nuclee într-o mașină virtuală, accelerarea hardware-ului de rețea numea, opțiunile de gestionare a lățimii de bandă și o serie de alte îmbunătățiri ale rețelei (de exemplu, capacitatea de a bloca pachetele DHCP și pachetele de publicitate de router cu virtuale Mașini - toate foarte utile la testarea).

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe>

Recomandat
Lasă Un Comentariu