Principal » Internet » Bank WBK clienții au primit o nouă aplicație, este sigla Santander Bank și un aspect nou

Bank WBK clienții au primit o nouă aplicație, este sigla Santander Bank și un aspect nou

Internet : Bank WBK clienții au primit o nouă aplicație, este sigla Santander Bank și un aspect nou

BZ WBK Bank în ultimele săptămâni a trecut metamorfoza asociată cu fuziunea cu Banco Santander. A schimbat culoarea site-ului, semne în ramuri și bancomate, dar eliberarea Android a fost întârziată.

Aplicația Android a fost să apară cel mai târziu luni dimineață, dar îl putem descărca astăzi. Responsabil pentru întârzierile procedura pentru magazinul Google Play. Căutarea BZWBK24 parole va returna noua aplicație Santander Mobile în primul rând (ca o curiozitate, voi adăuga că este foarte dificil de a găsi această aplicație în căutarea pentru „Santander Polska “ sau „Santander Mobile “). Noua aplicație va găsi, de asemenea, clienți care au instalat aplicația BZ WBK anterior pe smartphone-urile lor. Editorul este Santander Bank Polska S.ȘI. Logo-ul Red a primit, de asemenea, o cerere de investitori și clienți cu conturile companiei Ibiznes24. Versiunea iOS a fost eliberată fără întârziere.

[1/2
[1/2

Comparativ cu aplicația mobilă BZWBK24, noua versiune introduce schimbări semnificative. Pe pagina de conectare veți găsi butoane foarte convenabile care vă permit să cumpărați un bilet de transport public, să plătiți pentru parcare și să generați un cod Blik. Este demn de remarcat, de asemenea, meniul inferior care conține comenzi rapide pentru a oferi banca (un cont, asigurare de cumpărare), semnătura mobilă, informații (cursuri de schimb, sfaturi de siguranță) și detalii de contact ale băncii. Meniul este foarte bun, dar este greu de spus dacă va fi la fel de util ca și cum ar dori acest artist.

Graficul grafic alb și roșu nu se adresează unii pe alții și unii utilizatori dor de culori vechi. Există mai multe rapoarte despre notificări cu notificări ale operațiunilor efectuate. Clienții care au plătit, de asemenea, atenția asupra lipsei de afișare blocare de pe card, care ar putea împiedica monitorizarea stării contului. În plus, aplicația continuă să ofere plăți fără contact, autentificare prin amprente digitale sau PIN, semnătură mobilă în loc de autorizație suplimentară SMS, gestionarea cărților și telefoane de reîncărcare.

Santander Mobile poate fi găsită în baza de date a aplicațiilor noastre.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu