Principal » Internet » SwiftKey și șnuri va fi, de asemenea, disponibile pentru iOS 8

SwiftKey și șnuri va fi, de asemenea, disponibile pentru iOS 8

Internet : SwiftKey și șnuri va fi, de asemenea, disponibile pentru iOS 8

În timpul ultimei conferințe Apple, au fost prezentate o serie de soluții noi și refăcute legate de produsele sale. Una dintre ele este abilitatea de a utiliza tastaturi pe ecran create de terți în iOS 8. În cazul său, utilizatorii nu vor mai fi forțați să o folosească a fost singura soluție echitabilă creată de producător, va fi posibilă utilizarea altor aplicații. Pe această mișcare, creatorii SwiftKey și șnuri au răspuns foarte repede, anunțând că acestea lucrează la versiuni pentru IOS nou.

Dezvoltarea acestui tip de aplicație este cea mai bună observată pe platforma Android, care permite o selecție de tastatură. Ca rezultat, magazinul Google Play este plin de soluții diferite, apropiindu-se fie tradiționale, fie inovatoare și oarecum la problema scrierii unui test pe ecranul tactil. Swiftkey este o tastatură care a câștigat deja o popularitate uriașă și cu siguranță nu este iertat. Cel mai mare avantaj este previziunile foarte bune ale cuvintelor ulterioare introduse de utilizator. În ceea ce privește timpul, aceasta învață cuvintele de cuvinte și fraze întregi și fraze frecvente, de multe ori oferindu-le pentru a le scrie, în principiu, fără a utiliza butoanele unice. Un avantaj suplimentar este sincronizarea datelor în nor, astfel încât să avem acces la același dicționar pe orice dispozitiv.

Firuri electrici sunt o tastatură, care este un alt pic de a scrie. Nu există nici o rupere pe scrisori mici și mari, este pur și simplu scris pentru asta. Sarcina sa este de a alege dimensiunea corespunzătoare a aceluiași caz, are, de asemenea, o corecție automată foarte eficientă. De asemenea, în acest caz, utilizatorul poate avea opțiunea de a sincroniza dicționarele și setările de pe serverele producătorului, utilizând tastatura la fel pe diferite dispozitive. Cornflakes a început deja aventura lor cu aplicații iOS prin integrarea unei tastaturi, deoarece numai o astfel de soluție permite posibilitatea versiunii anterioare.

În prezent, creatorii Onei și celelalte piese de prelucrat din tastatură lucrează la versiunea pentru iOS. Aceste companii sunt, de asemenea, încântați de mișcarea Apple, care ne permite, de asemenea, să folosim alte soluții decât producătorul de sistem forțat de sistem. Cornflakes chiar a decis să înceapă înregistrările de editare beta. Ambele tastaturi vor fi probabil gata pentru toamnă sau la sfârșitul anului, versiunile lor Android pot fi găsite în baza de date a aplicației mobile a site-ului nostru. Chiar dacă unele idei Apple "împrumutate" din competiție, este cu siguranță un plus pentru propriii utilizatori.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu