Principal » Internet » Tastatura Gord pe iOS cu dictare și o surpriză pentru polonezi

Tastatura Gord pe iOS cu dictare și o surpriză pentru polonezi

Internet : Tastatura Gord pe iOS cu dictare și o surpriză pentru polonezi

Tastatura goardă creată de Google a făcut debutul pe dispozitivele iOS, numai atunci a apărut și pe Google Play. Astăzi, o actualizare mare, care merită să plătească un pachet de funcții, inclusiv dictații vocale, tocmai a fost editată pe dispozitivele mobile Apple. Datorită uneia nouă, noua versiune ar trebui să fie interesată de utilizatorii în principal polonezi.

Cea mai recentă versiune a fost marcată cu numărul 1.3.0 și cel mai remarcabil. Cel mai important element introdus este un moment în urmă pentru a dicta textul. Scrierea vocii este disponibilă direct în goardă și o folosește, doar apăsați butonul Microfon. Soluția va asigura în primul rând când nu putem scrie pe cheile virtuale confortabile.

Al doilea, noutatea la fel de importantă pentru rezidenții polonezi este de a adăuga sprijin pentru limba poloneză. Acest lucru se aplică și unei noi funcții de dictare a mesajelor. Noua versiune introduce, de asemenea, suport pentru toți noii emoji adăugați în iOS 10, și a primit, de asemenea, doodle Google.

Ultima caracteristică poate părea inutilă la început, dar, deoarece oferă Google în sine, datorită accesului rapid la informații despre sărbătorile importante, aniversările sau evenimentele curente. Dacă apare noi doodle Google, atunci butonul G de pe tastele virtuale ne va informa animația potrivită. După ce ați apăsat, direct de la nivelul tastaturii, vom avea acces la informații referitoare la Google Doodles.

Cea mai recentă versiune a tastaturii Gord-ului pe iOS poate fi găsită în baza noastră de date. Dacă utilizați Android, ar trebui să ajungeți la o versiune direcționată către un sistem Google Mobile.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu