Principal » Internet » Tastatura Gord pe Android face probleme. Unii nu pot introduce PIN

Tastatura Gord pe Android face probleme. Unii nu pot introduce PIN

Internet : Tastatura Gord pe Android face probleme. Unii nu pot introduce PIN

Utilizatorii tastaturii Grupului de pe Android se plâng la o defecțiune, ca rezultat al căruia cererea este oprită și nu dorește să repornească. Deși problema pare a fi trivială, în practică poate preveni ca dispozitivele să facă, inclusiv introducerea unei parole sau a unui cod PIN, dacă echipamentul între timp a fost blocat.

Puteți citi despre detaliile cu tastatura Gord-ului cu tastatura goardă, de exemplu, pe Reddit, unde persoanele afectate de o defecțiune discută cum să se ocupe de ea. În funcție de momentul în care tastatura sa oprit în mod neașteptat, unii oameni au o problemă cu introducerea textelor, iar altele nu își pot debloca dispozitivele.

Între timp, pe pagina de suport Android, a apărut direct de la Google "și că problema este cunoscută și se referă la Gale pe Android 7.1. După cum se dovedește, defecțiunea a fost deja reparată în Gboofer 8.9.14, iar în funcție de setările magazinului de redare, actualizarea este disponibilă pentru descărcarea manuală sau va fi descărcată și instalată automat.

Google, totuși, atrage atenția că, în unele cazuri, este posibil să fie necesar să reporniți dispozitivul la actualizare la actualizare.

Tastatura goardă poate fi descărcată din directorul nostru de aplicații.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu