Principal » Internet » Aventurile clasice, cu toate acestea, la prețul, Ziua Tentaclei

Aventurile clasice, cu toate acestea, la prețul, Ziua Tentaclei

Internet : Aventurile clasice, cu toate acestea, la prețul, Ziua Tentaclei

Timp de mulți ani, în fiecare an știri până la sfârșitul aventurii, în timp ce jocurile acestui gen nu numai că nu au dispărut, dar într-o oarecare măsură chiar se confruntă cu un al doilea tânăr. După colectarea câtorva milioane de dolari pe un nou proiect, în special studioul dublu fin din acest domeniu. Echipa a luat pentru reîmprospătarea unui alt clasic, de îndată ce vom obține în curând o zi mai frumoasă a tentaculului. Returnările returnează lovit lucasarts.

Acest mesaj fantastic pentru iubitorii de producție anterioară, în plus într-un mod surprinzător foarte pozitiv. Așa cum probabil își amintesc, Disney după cumpărarea lui George 'și Lucas au aruncat la gunoiul finalizat aproape în 80% re-ediție a aventurii HD. Dublu amendă trebuie să se înțeleagă cu Giant Media Trage pe când și dacă echipa a câștigat acces la materiale din proiectul abandonat (cum arată), tentacule urâte văd din nou foarte curând. Confirmarea titlului de pe PS4 și o vita portabilă ar fi aburită cu vicii pentru transferul jocului în 3D. Pad nu este un șoarece, a fost, prin urmare, mai degrabă un erou de caractere directe.

Studioul a câștigat deja experiență în jocul de lucrări excelente de acum câțiva ani. Destul de spun că se termină lucrul la un asteptat în mare măsură, a așteptat remastered. Aventura va apărea în ianuarie, după cum sa menționat pe consolele Sony, precum și PC-ul. Acesta va oferi un bine-cunoscut poveste, ușor unghiulare, îmbunătățite grafic, cu toate acestea, texturi de înaltă calitate și de iluminare realiste, care afectează în mod semnificativ acest climat caracteristic de poveste cu detectivi în stilul noir de ani în urmă.

Grim Fandango a remaserat teaser

Merită să reamintim că ziua tentaculului este oarecum continuând o altă aventură clasică, conacul maniacal. Recent, co-creatorii prototipi s-au adunat la proiect și mai transferați în timp, deoarece este o lucrare special jenat, bazată pe utilizarea unui set de comenzi pentru a efectua diverse activități. Proiectul Thimbleweed Park, după cum a fost numit jocul, adunat deja kickstarter aproape o jumătate de milion de dolari pentru implementare, iar sfârșitul colecției există încă o mulțime de timp. Mă întreb ce alte mărci vor fi înviați în curând...

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu