Principal » Internet » Kindle Oasis: cititorul cel mai bun și de neegalat, dar nu perfect

Kindle Oasis: cititorul cel mai bun și de neegalat, dar nu perfect

Internet : Kindle Oasis: cititorul cel mai bun și de neegalat, dar nu perfect

Kindle Oasis este un cititor neobișnuit în multe privințe. Mai presus de toate, cu toate acestea, vreau să fiu atenția asupra faptului că acesta este singurul Kindle promovat pe piața poloneză.

Recunosc că acest lucru este surprinzător, deoarece cumpărătorii polonezi nu iau în considerare literatura bogată sau iubitoare și totuși arătăm cititorul de e-carte care costă la fel de mult ca patru comprimate, trei cititoare Kindle Touch 7 sau două obsidian de cerneală (și va fi în continuare Cărți și cazuri).

Cu toate acestea, pentru acest preț, este acoperită o anumită logică, pe care o observ în lista de prețuri a Amazonului pentru o lungă perioadă de timp. Kindle 7 costa 80 de euro, și cu un capac premium 110 euro. Deja în 140 de euro puteți avea Kindlewhite de hârtie, care cu o acoperire premium costă 190 de euro

..

La fel ca și Voyage Kindle, care la rândul său, cu o acoperire premium, costă 280 de euro. Astfel încât să puteți adăuga doar câteva euro și cumpărați Kindle Oasis. Cred că dacă cineva a lansat 280 de euro pe Voyage Kindle cu o acoperire din piele, el nu va avea cele mai mici probleme pentru a ajunge la 10 euro (44 zloți) Oasis mai scump Kindle pentru achiziții ulterioare. În acest fel, pașii mici Amazon pot convinge clientul că Kindle Oasis nu este atât de scump.

Când proiectați Kindle Oasis Amazon, a părăsit designul tradițional, dovedit. Acesta este primul cititor al acestui producător, care este asimetric. Pe piață este o raritate și cred că nu este fără motiv. Prefer să mă citesc pe un dispozitiv simetric, de preferință având butoane pentru a comuta paginile de pe laterale. Păstrarea cititorului cu o singură mână este pentru mine într-un mod inconfortabil evaziv. Probabil aceasta este o chestiune de obiceiuri. După rotirea cititorului, ecranul se adaptează la o poziție nouă, astfel încât să puteți calm "" Schimbați-vă mâinile ". În setările cititorului, puteți muta funcțiile tastelor laterale. Pentru mine, este mai intuitiv să setați "Reverse ".

Problemele vor avea persoane care au cărți electronice din alte surse decât librăria Amazonului. Cititorul acceptă numai AZW, AZW3, TXT, MOBI și PRC Native, precum și HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG și BMP după conversie. Trebuie să fii atent dacă descărcați cumpărături din librării electronice pentru a alege formatul potrivit. De obicei, librăriile oferă posibilitatea de a descărca fișiere MOBI, și, uneori, de asemenea, le trimite automat la Amazon Cloud, așa că nu mă aștept pe cineva să aibă probleme cu acest. Trebuie să se știe că una dintre modalitățile de a trimite propria carte pe Kindle „și este trimis la Amazon contul atribuit de o adresă de e-mail, de exemplu, Anna @ Kindle.COM.

[1/2

De asemenea, trebuie să știți că cărțile achiziționate de la magazinul Amazon au câteva avantaje de la librăriile externe. Când citiți citirea și cărțile de caracteristici complicate, puteți folosi modul X-Ray, care citește informații despre discursurile unui formular dat. Puteți, de asemenea, să faceți clic pe cele mai importante cotații, permițându-vă instantaneu "îmbrățișați " fire.

Creat pentru învățarea limbilor, în ceea ce privește limba engleză

Aparent, în loc să traducem limba interfeței la poloneză, Amazon Wola pentru a ne învăța pe toți englezi. În timpul citirii, puteți profita de dicționare în Wikipedia vorbitoare de limbă engleză. Din păcate, dicționare nu se traduce în poloneză, deci va trebui să aibă o bază solidă de limbă pentru a utiliza această funcție.

[1/2
[1/2

O altă facilitare este mecanismul Wal Wise care afișează definițiile scurte ale cuvintelor între linii. Acest sistem are mai multe nivele, deci dacă arată definițiile cunoscute cititorului cuvintelor, puteți ridica bara.

Modulul de timp liber poate fi, de asemenea, furnizat despre valorile educaționale ale Kindle Oasis. Părinții pot crea un profil pentru copii, adaugă cărți adecvate și lecturi școlare și, de asemenea, a stabilit obiective pentru a obține - de exemplu, numărul de pagini care să citească în fiecare zi.

O insignă și trofee sunt încurajate pentru citirea regulată. Din păcate, profilul pentru un copil nu oferă o oportunitate completă în Polonia, deoarece funcționează cel mai bine împreună cu abonamentul Amazon FreeTime și un comprimat dedicat pentru copii. Apoi, părinții pot stabili nu numai obiectivele, ci și limitele de timp pentru utilizarea tabletei, pot vizualiza fotografiile făcute de copii și așa mai departe.

[1/2

Desigur, nu există cărți poloneze în cărți poloneze, așa că, dacă întâlnim un cuvânt de neînțeles, trebuie să ajungă la un dicționar de limbă poloneză într-un mod diferit. Aici ne apropiem de părerea mea un dezavantaj imens al unui cititor exclusiv, introdus pe piața poloneză - nu există interfață poloneză, dicționare sau tastatură. În timp ce ar putea fi în siguranță să presupunem că o persoană dispusă să cheltuiască peste o mie de zloți la dispozitivul pentru citirea cărților nu se va simți o interfață nerecunoscută, tastatura nu mai este o problemă. Nu puteți scrie cultural despre Goodreads sau Facebook.

Nu citiți fără să vă conectați

Este greu de spus dacă acest avantaj sau defect - Kindle Oasis este unul dintre acele dispozitive care nu pot fi utilizate fără crearea unui cont. În acest caz, prima dată când începeți să vă conectați la contul Amazon, conectați-le de la Goodreads, puteți adăuga Facebook sau Twitter și, în final, trebuie să vizualizați tutorialul. Această soluție are dezavantajele sale, se atașează cititorul la un „ecosistem “ și întârzie în mod semnificativ momentul citind prima carte. Pe termen lung, cu toate acestea, asocierea cu contul Amazon este foarte convenabilă. Dacă cineva ar fi avut deja Kindle „o, indiferent de ce, el nu va avea probleme cu schimbarea. Cititorii Amazon de ani de zile au fost tratați de același lucru, pentru care următoarea laudă.

Unul dintre avantajele este menționat în avans posibilitatea trimiterii cărților prin e-mail, care poate fi mai convenabilă decât cablul. În plus, pentru că am mai mulți prieteni pe Goodreads, îmi pot vedea imediat activitatea pe ecranul de întâmpinare, verifică rapid ceea ce citesc, indiferent dacă le plac și ce cărți se recomandă pentru mine (din păcate, soluțiile de domiciliu analogic nu ma convins). În acest sens, Amazon, de asemenea, a planificat perfect un ecran de pornire al cititorului, unde, în afară de cărțile lor, văd, de asemenea, avatare de prieteni și de coperțile cărților lor. Îndrăznesc să scriu asta "în compania mea " Kindle Oasis ar fi foarte popular.

[1/2

Nu pot să laud cum Kindle Oasis prezintă citate pe Facebook. Intrarea se prezintă frumos, dar adăugând o copertă și o legătură cu descrierea cărții din magazinul Amazon este o mică creștere a formei peste conținut. Cu toate acestea, eu sunt un susținător al împărtășitorului în sine.

[1/2

Atât de multe funcții sociale necesită o conexiune frecventă la rețea. Modelul Kindle Oasis testat a fost echipat cu Wi-Fi (802.11b, 802.11g și 802.11N cu WEP, WPA, WPA2 si WPS de sprijin) și 3G, un model mai ieftin este de asemenea disponibil numai de la Wi-Fi. 3G nu necesită o cartelă SIM și funcționează peste tot în cazul în care "captează " gama de orice rețea din peste 100 de țări în care Amazon are contractele corecte cu operatorii. Ca rezultat, puteți naviga pe Biblioteca Amazonului și puteți cumpăra cărți. În mai multe zeci de țări, puteți, de asemenea, site-uri web cauta într-un browser experimentale, dar acest lucru nu este o soluție confortabilă pentru două motive - ecranul E Ink nu servește astfel de activități, și, în plus, browser-ul nu este deosebit de stabil. În Polonia, 3G Kindle 'a funcționa bine.

Cerneala e nu trebuie să fie liberă

Ecrane de cerneală din cauza structurii sale variază imaginea afișată cu o anumită întârziere și, în plus, se întâmplă ca acestea să fie vizibile pentru "Ghosts ", reziduul din vizualizarea anterioară,

..

dar nu trebuie să fie deloc. În Kindle Oasis, cel mai rapid și mai frumos ecran de cerneală pe care l-am văzut. Reîmprospătarea ecranului funcționează instantaneu, probabil de două ori mai rapidă decât în ​​cititorul "mediu ", nu "fantome " sau imperfecțiuni nu sunt. Apropo, vă voi aminti că bârfele a vorbit despre faptul că, în Oasis vom vedea un ecran în Liquavist, dar AMAZON a decis, la E Ink, identic cu Kindle Voyage.

Rezoluția ecranului este de 1448 × 1072. Cu acest pixel de dimensiune, nu există nici o șansă să le vedeți atunci când citiți și impresionați de la a ieși după text perfect. Mai mult, 10 diode luminoase ecranul oferă o foarte chiar și lumina de fundal și o scară de ajustare uriașă. Mi-am comparat posibilitățile cu cernebook-ul dvs. de cerneală: cea mai strălucitoare setare a Kindle 'și există mult mai strălucitoare decât cernedul cu cerneală (în imaginile din dreapta), iar iluminarea minimă a fundului "și practic nu poate vedea. Dacă cineva intenționează să citească în întuneric absolut și nu deranjează pe alții, va fi o setare excelentă și deoarece butoanele laterale ies ușor deasupra carcasei, navigația din carte nu va fi o problemă.

[1/2 luminozitate maximă

Am impresia că lumina de fundal a Kindle 'a este mai rece decât cernebook-ul. Ajustarea mai mare a luminozității ecranului este compensată și o face indiferent de condițiile, citirea pe oază este o plăcere pură fără efecte secundare.

Ei bine, cât de multă plăcere? Kindle 'o baterie nu este mare - doar 250 mAh (3,7 V), care vă permite să utilizați o săptămână sau două, în funcție de cât de mult ați citit. Este greu surprinzător ca o mică baterie atunci când ne ocupăm de carcasa cu o grosime de 3,4 mm în locul tentlic. Dimensiuni precise ale lui Kindle 'o oază la 143 × 122 × 3,4-8,5 mm.

O acoperire din piele cu o a doua baterie cu o capacitate de 1290 mAh vine cu ajutorul. Cu ea puteți folosi Kindle 'și câteva săptămâni (producătorul oferă 8, dar nu am avut un cititor atât de mult pentru a putea confirma acest lucru). Timp de așteptare creșteri suplimentare ale mecanismului de hibernare pus în aplicare recent, astfel încât cititorul nefolosit este gata să acționeze foarte, foarte mult timp (nimeni nu știe exact cât de mult ;-)). Capacul este atât de adaptat pentru a nu crește semnificativ dimensiunea cititorului. Închis sau deschis datorită magneților, iar deschiderea sa trezește automat un cititor. Singurul lucru care poate fi dor de posibilitatea de a plasa un cititor, care oferă un capac pentru modelul călătoriei. În ciuda numeroaselor avantaje ale activiștilor pentru drepturile animalelor au decis să acopere Boycott Kindle Oasis, deoarece este fabricat din piele naturală. Există trei culori disponibile, negru în biroul nostru editorial.

[1/2

Pe profilul Wobblinka pe Facebook am văzut recent un anunț care descrie perfect Kindle Oasis: N-am părăsi casa fără Kindle „A. Nu citesc întotdeauna, dar sunt întotdeauna pregătit pentru asta. Oasis este doar un astfel - perfect mobil, descărcarea frontierele bateriei cu un miracol, puteți citi în toate condițiile, și datorită 3G, nu va exista niciodată cărți de citit (deși trebuie să țină seama de necesitatea de a citi în limba engleză, care din fericire, este mulțumită nu este greu de încorporat în dicționar). Cel mai mare dezavantaj al acestui cititor, adică lipsa limbii poloneze, ar putea fi reparate prin actualizarea software-ului în cazul în care Amazon decide o astfel de arc pe piața poloneză. Din mâna echipamentului, consider l-au facut perfect si nu am nimic să se plângă.

Acest preț este probabil singurul lucru care poate răci entuziasmul înainte de a cumpăra Kindle 'o oază. Pe Amazonul german, cititorul cu costurile de acoperire 289,99 euro. Versiunea de la 3G, adică, ca fiind testat de mine, costă 349.99. Este foarte mult, dar uneori merită să plătiți pentru lux. Sunt sigur că Kindle Oasis va găsi cumpărători în Polonia care îl vor aprecia.

PROS
  • Design mare
  • Ecran de înaltă calitate
  • Două baterii
  • Rotația automată a ecranului
  • WiFi și 3G
Minusuri
  • Nici o limbă poloneză
  • Formate de fișiere suport scăzute
  • Preț

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu