Principal » Internet » Câteva trucuri interesante în Internet Explorer

Câteva trucuri interesante în Internet Explorer

Internet : Câteva trucuri interesante în Internet Explorer

Internet Explorer, în ciuda multor defecte și deficiențe, este încă extrem de popular și folosit de mulți utilizatori browser web. Propunerea Microsoft este în primul rând un începător, dar și pentru avansată vor exista mai multe accesorii interesante. Să cunoaștem cele mai interesante caracteristici și accesorii ascunse.
În cea mai recentă propunere de browser Microsoft veți găsi unul dintre cele două tipuri de interfață. Interfața de bază este GUI, pe care aspectul său seamănă foarte mult cu soluțiile anterioare - diferențele pot fi văzute în principal în detaliu și nu probleme importante. Pentru utilizatorii moderni, solicitanți care apreciază interfața pregătită a esteticii numită UI modern, care va apela la utilizatori într-o anumită ferestre 8. Începătorii se vor simți la început confuz, dar după o scurtă pregătire și revizuirea caracteristicilor serviciului devine simplă și intuitivă.


Când vine vorba de aspectul extern, cea mai recentă versiune a browserului Internet Explorer este foarte minimalistă și economică în forma sa. Pe de o parte, este bine pentru că nimic nu-i distrage atenția, de exemplu. Când citiți sau învățați. Și din nou începători și toți utilizatorii obișnuiți cu apariția browserului NP. Google Chrome se va simți pierdut, deoarece tot ceea ce nu este folosit la un moment dat este ascuns - după deschiderea browserului și afișarea paginii de start, aproape totul dispare. Pentru a dezvălui instrumentele necesare, faceți clic oriunde pe butonul din dreapta al mouse-ului și după un timp va deschide meniul de navigare și marcajele deschise. La început această soluție poate confunda un pic, dar se transformă foarte repede într-o funcție foarte utilă.
Utilizatorii celor mai recente sisteme de operare Windows 8 vor aprecia câteva funcții și accesorii interesante. Una dintre ele este o funcție de fixare care vă permite să utilizați simultan mai multe unelte. Acțiunea este simplă și în simplitatea sa. Ei bine, după deschiderea unei noi aplicații sau a unei ferestre de program, dimensiunea sa este adaptată ecranului în acest mod pentru a da locul următor, fără a fi nevoie să minimizeze. Această adăugare se va aprecia, în special, proprietarii de monitoare mari, care nu au nevoie de un mod full-screen NP. Când navigați pe Internet. La fel cu browserul Web IE. Suficient pentru a deplasa cursorul mouse-ului în partea superioară a ecranului, apoi așteptați până când săgeata se transformă într-un simbol de mână. Apoi faceți clic pe butonul stâng al mouse-ului și trageți fereastra spre stânga sau spre dreapta până la acest punct până când apare în al doilea panou.
În ciuda multor greșeli din browserul Internet Explorer și problemele de performanță, acesta oferă o funcție foarte importantă - integrare cu Windows. Acesta este cel mai mare avantaj al acestei soluții și avantajul față de concurența de la Google Chrome și Mozilla Firefox, care păstrează mulți utilizatori.

Recomandat
Lasă Un Comentariu