Principal » Internet » Kickass Torrents trăiește și se descurcă bine, fondatorul arestat a mers la spital

Kickass Torrents trăiește și se descurcă bine, fondatorul arestat a mers la spital

Internet : Kickass Torrents trăiește și se descurcă bine, fondatorul arestat a mers la spital

Unul dintre cele mai importante evenimente din acest an legate de torrente și piraterie a fost arestarea fondatorului Torrenților Kickass, Artiom Waulina pe aeroportul din Varșovia și închiderea acestui site. Această poveste tocmai a găsit o continuare. Ce este cel mai interesant, se pare că torrentele Kickass a revenit la fitness complet.

În primul rând, cu toate acestea, Vaiulin în sine. Deja la jumătatea lunii octombrie, am raportat că fondatorul site-ului, care stau într-o detenție temporară în anticiparea extrăderii în Statele Unite. Deja sa spus că Waulin suferă de hernia coloanei vertebrale, dar instanța a ordonat că starea lui nu necesită spitalizare.

Ca rapoarte Torrent Freak, starea lui Waulina sa dovedit a fi atât de gravă încât acum câteva zile era necesar să-l transporte la spital. Puteți, bineînțeles, cu privire la modul în care decizia anterioară a instanței a influențat sănătatea lui Waulina, dar și consecințele pentru extrădare pot fi la fel de importante. În legătură cu spitalizarea, următoarea ședință a fondatorului Kickass nu a avut loc, astfel încât întregul proces va fi târziu.

Între timp, imediat după arestarea Waulina, un grup de colegi a fondat Forumul Katcr.Acest lucru, în cazul în care a durat munca la restabilirea torrentelor Kickass la fitness complet. Astăzi, un serviciu care arată exact ca prototipul a fost deja lansat la această adresă. Baza torrentă a fost reconstruită, deși va trebui să reconstruiți baza de date a utilizatorului.

New-Old Kikass este dezvoltat de această matură mare a aceleiași echipe care a lucrat înainte de arestare cu Waulin. Acest lucru se aplică și persoanelor care partajează fișiere pe site. Interesul este atât de mare încât serverele KAT au uneori probleme cu sprijinul de trafic. Totuși, totuși, indică faptul că unul dintre cele mai populare servicii Torrren a fost ucis prematur.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu