Principal » Internet » Kiano prezintă un laptop de eleganță convertibil 11.6 360 °

Kiano prezintă un laptop de eleganță convertibil 11.6 360 °

Internet : Kiano prezintă un laptop de eleganță convertibil 11.6 360 °

Marca Kiano, un producător de conducere de echipamente electronice (laptopuri, smartphone, tablete, dispozitive și accesorii 2in1), care reflectă nevoile reale și așteptările utilizatorilor. Prin urmare, dispozitive bazate pe Kiano un design triad - accesibilitate - calitate.

Kiano combină sufletul polonez cu tendințe moderne, surprinzând cei mai mari producători în timpul târgului global al calculatorului și al comerțului electronic. Laptop convertit Kiano Elegance 11.6 360 ° este unul dintre puținele laptop-uri care se adaptează utilizatorilor săi.

Ceea ce îl deosebește este un confort ridicat de muncă. Datorită faptului că utilizatorul poate utiliza un laptop în patru căi - aranjarea dispozitivului în patru poziții (laptop, tabletă, cort), poate scrie, folosind o tastatură sau pur și simplu faceți clic pe ecran. În plus, bateria eficientă și puternică de 8000 mAh vă permite să lucrați până la 7 ore fără încărcare. Laptopul este vândut cu Windows 10 Home și X5 Z8350 Intel quad Core Call Trail 1.92 Ghz.

De asemenea, merită acordarea atenției la aluminiu, o locuință foarte frumos terminată, dimensiunile sale 277x190x17 mm și greutatea 1.2 kg. Toate acestea fac laptopul de la Kiano Elegance 11.6 360 ° este foarte util, intuitiv și comod de utilizat. Puneți-vă capul, sau cu susul în jos funcționează întotdeauna la fel de eficient.

Preț și disponibilitate

Kiano Elegance 11 laptop 11.6 360 ° vor fi disponibile pentru vânzare din octombrie în Expert Media, lanțul de magazine Electro.PL, Avans și pe portalul Allegro. Prețul cu amănuntul așteptat este PLN 799. Mai multe informații pot fi găsite pe Facebook și Kiano.

Caracteristici cheie

  • Carcasă de metal
  • Windows 10 acasă într-un preț laptop
  • Intel X5 Z8350 CHERRY TRAIL 4X 1 Procesor.44 la 1.92GHz
  • Eficient, fără încărcare de până la 7 ore de lucru - 8.000 de baterii mah
  • RAM - 2 GB
  • Hard Drive - 32 GB
  • Serviciul de card de memorie de până la 128 GB
  • Subțire într-o carcasă de aluminiu ușoară. Doar 1,2 kg cântărește

Descrierea produsului

Kiano Elegance 11 laptop 11.6 360 ° este o combinație ideală de mobilitate, eleganță, performanță și confort. Patru moduri de operare, plus o tastatură cu ecran tactil la îndemână, fac munca și jocul pe acest laptop este confortabil în toate condițiile.

Carcasă de metal

O carcasă elegantă din aluminiu și, cu rategies lustruit este un complement ideal pentru funcționalitate și mobilitate.

Patru moduri de funcționare

Singurul laptop, patru aplicații - plasarea dispozitivului în patru poziții (laptop, tabletă, stand și cort), lucrați și jucați modul în care vă place, puteți scrie utilizând tastatura sau pur și simplu făcând clic pe ecran.

Baterie eficientă

Datorită bateriei puternice și eficiente 8.000 mAh, Kiano Elegance 11 laptop 11.6 360 ° funcționează până la 7 ore fără încărcare.

Preț bun

În acest segment de pret, unul dintre cele mai interesante propuneri din categoria de laptop-uri convertibile cu preinstalat pentru Windows 10 Acasă și procesor de la Intel.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Materiale de presare

Recomandat
Lasă Un Comentariu