Principal » Internet » KFC Polska

KFC Polska

Internet : KFC Polska

KFC Polska este aplicarea oficială a rețelei Quick-Service KFC. Acesta servește pentru a răsfoi oferta curentă, promovarea, precum și pentru comenzile online, de asemenea, pentru a utiliza comanda Serviciul "și pentru a primi în restaurant. Săriți coada ".

Acasă Acasă Acasă conține o listă de servicii și promoții curente. Vă permite să accesați astfel de funcții ca: comenzi și colectați într-un restaurant, livrare la domiciliu, cupoane și restaurante. Ultima funcție conține locația tuturor restaurantelor KFC, precum și orele de programare.

Aplicația vă permite, de asemenea, să vizualizați promoțiile curente. Ele sunt prezentate pe o listă derulată și, după alegerea unei alimente specifice, un cod care ar trebui arătat să arate vânzătorului. KFC Polska permite, de asemenea, plasarea comenzilor pentru care vom plăti online. Există două tipuri de comenzi de a alege - cu recepția în KFC sau cu livrarea la domiciliu.

De asemenea, puteți vizualiza lista comenzilor curente. Atât cei care vor fi aduși în casă și au ordonat să se ridice în restaurant.

Recomandat
Lasă Un Comentariu