Principal » Internet » Keynote10

Keynote10

Internet : Keynote10

KeyNote este cea mai recunoscută din programele de birou ale Apple - în ea de ani de zile există prezentări pe care le putem viziona în timpul primului ministru al noului iPhone 's sau de a începe wwdc. Suportul programului este foarte simplu, iar șabloanele prevăzute cu acesta vor garanta o prezentare de înaltă calitate și oferă efecte vizuale interesante.

Cu programul, vom primi 30 de șabloane de prezentare. După ce ați ales unul dintre ele, înlocuiți conținutul de diapozitive și, eventual, să adăugați propriile dvs. diagrame, mese, filme, litere, forme și imagini. Instrumentele pentru editarea lor sunt foarte intuitivi și chiar utilizatorii începători se vor descurca. Este demn de remarcat aici că diagramele pot fi date interactive și bine vizualizate. Prezentările sunt sincronizate cu iCloud, astfel încât să le puteți deschide și pe alte dispozitive și în browser-ul dvs.

În desfășurarea armonioasă a elementelor pe diapozitive, acestea vor ajuta ghiduri precise. După plasarea conținutului pe diapozitive, puteți utiliza unelte suplimentare care vă permit să mascați imagini sau să îmbunătățiți culorile foto. Cu ajutorul instrumentului de control al canalelor Alfa Image, puteți șterge rapid și elegant fundalul din imagini. Între Slads, puteți pune animații de trecere de înaltă calitate. Aici merită acordarea atenției efectului de mișcare magică, care animă și convertește grafica într-o manieră dependentă de conținutul diapozitivelor adiacente.

KeyNote are capacitatea de a afișa prezentări de până la 6 ecrane (sau proeminențe). Cu ajutorul său, puteți crea și aplicații interactive pentru chioșcuri. Prezentările pot fi controlate utilizând aplicația Keynote pentru iPhone 's și iPadów. În plus, prezentarea poate fi tipărită în mai multe moduri și salvați în formate Microsoft PowerPoint, PDF, QuickTime, HTML și ca o serie de imagini.

Recomandat
Lasă Un Comentariu