Principal » Internet » Maestrul de tastatură8.0

Maestrul de tastatură8.0

Internet : Maestrul de tastatură8.0

Tastatura Maestro este unul dintre cele mai extinse programe de automatizare a lucrărilor pe Mac. Posibilitățile sale uriașe vă permit să îmbunătățiți aproape orice funcție bifată pe computerul dvs.

Programul seamănă cu un pic de automatizare sistemică, dar pare să fie și mai avansată. Datorită Keybrad Maestro, vom crea o macrocomenză că sunt cozi de activități. Triggerul macro poate, printre altele, o comandă rapidă de la tastatură, o serie de caractere semnate, deschizând o aplicație, un conținut de clipboard de sistem, conectarea unui dispozitiv la un port USB. Aceste exemple sunt doar o mână, posibilitățile sunt mult mai mult. Datorită makromului, vom accelera semnificativ multe sarcini și vom salva o mulțime de timp. De exemplu, puteți crea un macro, care după conectarea unei camere digitale la un computer copiază automat fotografiile într-o anumită locație și apoi pornește programul de procesare și setați dimensiunea ferestrei la cea pe care am programat-o anterior, convertesc fotografiile la altul format sau activează AppleScript. Totul este cu o tastatură sau o comandă rapidă de acțiune. În găsirea de aplicații pentru Maestrul de la tastatură, numai imaginația ne limitează. Multe macrocomenzi utile sunt în program.

Tastatura Maestro, în ciuda avansului său, este relativ simplu de utilizat. Macro-urile pe care le creăm adăugând acțiuni suplimentare prin tragere și scădere din lista disponibilă, astfel încât cunoașterea limbajului de programare nu este necesară.

Tastatura Maestro este un combine de recoltat pentru a automatiza munca pe Mac. Posibilitățile sale impresionează. Aplicația va aprecia utilizatorii avansați, iar mulțumirile prietenoase cu cele care sunt mai puțin profit, vor beneficia, de asemenea, de ea. Programul este disponibil într-o versiune de încercare care funcționează timp de 30 de zile. Versiunile complete pot fi achiziționate pe site-ul producătorului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu