Principal » Internet » Kega Fusion3.63i

Kega Fusion3.63i

Internet : Kega Fusion3.63i

Kega Fusion este un emulator creat de Steve 'și Snake ' A, datorită căruia vom începe prin hit-urile SEGA emise de SEGA pe un computer contemporan.

Instrumentul vă permite să emuleze jocuri video de la următoarele console: SEGA SG1000, SC3000, SF7000, Sistem de Master, Game Gear, Geneza / Megadrive, SVP, Pico, Segacd / Megacd i 32x. Ca și alți emulatori, de asemenea, Kega Fusion necesită, desigur, având un fișier ROM adecvat, datorită căruia vom putea permite producția pe PC-ul nostru. Întregul este extrem de ușor și fără probleme. Doar trageți imaginea ROM în fereastra principală a programului pentru a începe să jucați.

Kega Fusion oferă multe opțiuni de configurare pentru a regla programul în funcție de preferințele utilizatorului, care pot rula jocuri în fereastră sau pe un ecran mare din imaginea și calitatea sunetului ales. Aplicația acceptă rezoluția de la 640 la 480 până la 2715 pe 1527 pixeli.

Este demn de remarcat faptul că în Kega Fusion, de asemenea, am primit, de asemenea, un mod opțional în care imaginea afișată la iluzii reamintește celui care "a domnit" în anii 1980 pe receptoarele clasice. Discurs, desigur, cu linii orizontale caracteristice cunoscute celor care se ocupă și de filmele înregistrate pe casetele VHS.

Recomandat
Lasă Un Comentariu